Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

Stealing Beauty (1996)

Dramă, Romantic | 29 March 1996 (France, Italy, United Kingdom)

Stealing Beauty (1996)

Stealing Beauty

Dramă, Romantic (France, Italy, United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Bernardo Bertolucci

Scenariști:

Susan Minot, Bernardo Bertolucci

Producător:

Fox Searchlight Pictures, Recorded Picture Company (RPC), Jeremy Thomas Productions, Fiction Films, France 2 Cinéma

Dată lansare (SUA):

29 Martie 1996

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

Dupa ce ii moare mama, nord-americanca in varsta de 19 ani Lucy Harmon calatoreste in Italia pentru a-i vizita pe sotii Diana si Ian Grayson, prietenii lor de familie. La vila acestora din Toscana, inocenta Lucy intalneste o multime de vizitatori excentrici si bizari, printre care dealerul de arta Guillaume, avocatul Richard Reed sau dramaturgul englez homosexual si suferind de o boala incurabila Alex Parrish. Scopul frumoasei nord-americance este acela de a-l revedea pe Niccolo Donati, baiatul italian cu care s-a sarutat pentru prima oara in urma cu patru ani, la precedenta vizita in Italia, dar si de a solutiona misterul continut de jurnalul intim al decedatei sale mame cu privire la adevarata identitate a tatalui ei biologic. Anumite poeme scrise de catre mama ei in jurnal par sa indice faptul ca fata a fost conceputa in urma cu 20 de ani in aceasta vila din Toscana, dar tatal ei natural ar putea fi atat corespondentul de razboi italian Carlo Lisca, cel care i-a trimis scrisori Sarei timp de doua decade, cat si sculptorul irlandez Ian Grayson, dramaturgul muribund Alex Parrish sau un alt rezident al casei.

Recenzii

movieaddicted

08.09.2018

unul din filmele mele preferate!

2 0

Oanna

08.09.2018

E notat pe nedrept cu numai 6.4, insa frumusetea lui Stealing Beauty sta in mai mult decat o nota. Fara a folosi un stil pompos, cu floricele si fundite stilistice, prefer sa spun din suflet ca mi-a placut. Probabil ca va urma un maraton cu filmele lui Bertolucci pe care nu le-am vazut pana acum.

11 2

Apolodor

08.09.2018

De 12 ani vreau să văd filmul ăsta, fir-ar să fie! Poate anul ăsta şi reuşesc. Nu rataţi o Liv Tyler la început de carieră dar cu întreg talentul la ea, şi un Jeremy Irons şarmant ca întotdeauna.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top