Moonlight Trailer
Trailer #1 02:28

Stealth (2005)

Acțiune | 27 July 2005 (United States of America)

Stealth - Pericol invizibil (2005)

Stealth

Acțiune (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Rob Cohen

Producător:

Original Film, Phoenix Pictures, Laura Ziskin Productions, AFG Talons Productions, Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

27 Iulie 2005

Dată lansare (Romania):

25 Octombrie 2021

Guvernul american il inventeaza pe EDI, un avion de lupta din seria Stealth, in intregime computerizat si capabil sa invete. Tanara masina de razboi, antrenata si asistata de trei piloti in carne si oase, se dovedeste a fi extrem de receptiva, numai ca, in timpul unei misiuni de rutina, este lovit de un fulger, se deregleaza si o ia razna. Avionul computerizat porneste singur la razboi si pilotii care l-au antrenat incearca sa il opreasca.

Recenzii

Xghost

08.09.2018

Ca si film de actiune este destul de bun. Ca si film, nu as putea zice la fel. Unele scene sunt cam fortate, sunt scene care nu prea reusesc sa-si atinga scopul. In ceea ce priveste performanta actorilor este acceptabil. Efectele sunt destul de reusite, sunt unele fraze care sunt destul de amuzante. 7/10.

2 0

ssebastianovidiu

08.09.2018

imi plac filmele spectaculoase si asta e exact cum imi place:o tipa super,multa actiune,fictiune(deocamdata) si happy-end.am asteptat multa vreme sa-l vad si pot spune ca a depasit asteptarile mele.nota 10

0 1

crazy_bloggera

08.09.2018

Ma asteptam la mai mult. Singurul lucru extraordinar este avionul. In rest cam lasa de dorit. Scenariul cam slabut pe alocuri, iar actorii sa zicem ca joaca ok.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top