Moonlight Trailer
Trailer #1 02:22

Stepmom (1998)

Dramă, Romantic, Comedie | 25 December 1998 (United States of America)

Mama vitrega (1998)

Stepmom

Dramă, Romantic, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Chris Columbus

Producător:

1492 Pictures, Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

25 Decembrie 1998

Dată lansare (Romania):

23 Octombrie 2021

Jackie, un fost editor, are multa bataie de cap cu cei doi copii ai ei, pentru ca traieste la o ferma langa New York si trebuie sa-i duca la scoala in fiecare zi. Fostul ei sot, Luke, are custodia copiilor la sfarsit de saptamana, si traieste in oras alaturi de o femeie care are jumatate din varsta lui, pe nume Isabel. Cum Luke este tot timpul ocupat cu munca, povara de a-i lua pe copii in weekend cade asupra lui Isabel, dar ea nu este genul care se pricepe sa aiba grija de copii. Povestea se complica atunci cand Jackie afla ca este bolnava de cancer si isi da seama ca daca ceva se va intampla cu ea, copiii vor ramane cu iresponsabila Isabel, mai ales ca Luke a cerut-o de sotie. Astfel, Jackie trebuie sa invete sa o accepte pe Isabel ca parte din lumea si familia ei.

Recenzii

pytzygutza

08.09.2018

asemanator cu a walk to remember... totusi filmu e o lectie d viata...mai ales pentru mamele care vor sa fie unice in viata copiilor:( superb filmu...10 d la mn:X

1 2

Doina1952

08.09.2018

Ideea este originala si greu de acceptat, dar este stralucita , sa ai grija de proprii copii si dupa moartea ta, fara a le lasa averi si case pentru care sa se "paruie", sa le alegi mama dupa gusturile tale, ( intradevar un pic egoiste...) dupa moartea ta, sa-i incredintezi cu buna stiinta unei alte femei, alese de tine si de ei mi se pare ingenioasa ! Rolul actritelor principale este conform scenariului , si amandoua vor ramane in istoria filmului si cu acest rol interpretat!

9 0

iulia_ruxi

08.09.2018

super film

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top