Moonlight Trailer
Trailer #1 02:28

Stomp the Yard (2007)

Dramă, Muzică | 16 May 2007 (United States of America)

In ritm de step (2007)

Stomp the Yard

Dramă, Muzică (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sylvain White, Marc Forster

Producător:

Screen Gems, Rainforest Entertainment

Dată lansare (SUA):

16 Mai 2007

Dată lansare (Romania):

1 Decembrie 2021

DJ este un tanar de 19 ani a carui existenta penduleaza intre durerea provocata de moartea fratelui sau mai mic si pasiunea pentru dansul de strada. Cand se inscrie la Universitatea Truth din Atlanta prioritatile sale devin inchiderea ranilor trecutului si curtarea fetei de care se indragosteste, insa in scurt timp se va trezi prins la mijloc intre doua fratii din campus, care il vor amandoua in randurile lor datorita faptului ca i-ar putea invata pe membrii lor niste miscari de dans ce le-ar permite acestora sa castige Campionatul National de Pasi.

Recenzii

Pheonix15

08.09.2018

Chiar reusit. Cel mai mult m-au fascinat stilurile de dans si sa vezi step combinat cu ritmuri de hip hop e ceva ce merita urmarit. Plus si personajele nu lasa de dorit. Iar el fie vorba intre noi fetele e chiar .......simpatic swa nu zic altceva :-)

8 4

Madame.wtf

08.09.2018

Ideea de a combina stepp-ul cu hip-hop-ul nu este noua, iar fratiile Theta Nu Theta si Mu Gamma Xi nu sunt inventate asa cum ar crede cei care vad filmul. Sincer, mi-a placut mai mult decat Step Up 1 si 2, deoarece ideea e putin diferita. Ma asteptam sa vad pe aici comentarii cu semnul ":X" de la fete carora le-a placut de Chris Brown sau de Columbus Short.

2 2

kenya

08.09.2018

merita vazut

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top