Moonlight Trailer
Trailer #1 02:22

Stonehearst Asylum (2014)

Thriller | 11 September 2014 (United States of America)

Eliza Graves (2014)

Stonehearst Asylum

Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Brad Anderson

Producător:

Icon Productions, Sobini Films

Dată lansare (SUA):

11 Septembrie 2014

Dată lansare (Romania):

14 Noiembrie 2014

<p>Când  Edward soseşte la azilul Stonehearst pentru a se angaja ca doctor-asistent, tânărul medic este întâmpinat cu căldură de către doctorul Lamb, administratorul aziului, şi de echipa sa, care este compusă, printre alţii, din Finn şi o fascinantă femeie, cu numele de Eliza Graves. Edward este intrigat de metodele moderne ale lui Lamb până în momentul când o serie de evenimente neobişnuite îl vor conduce la o descoperire macabră, care va ridica vălul de pe utopia lui Lamb, relevând faptul că nimeni nu este cine sau ce pare a fi.</p>

Recenzii

stricted

08.09.2018

Când Edward (Jim Sturgess) soseşte la azilul Stonehearst pentru a se angaja ca doctor-asistent, tânărul medic este întâmpinat cu căldură de către doctorul Lamb (Ben Kinglsey), administratorul aziului, şi de echipa sa, care este compusă, printre alţii, din Finn (David Thewlis) şi o fascinantă femeie, cu numele de Eliza Graves (Kate Beckinsale). Edward este intrigat de metodele moderne ale lui Lamb până în momentul când o serie de evenimente neobişnuite îl vor conduce la o descoperire macabră, care va ridica vălul de pe utopia lui Lamb, relevând faptul că nimeni nu este cine sau ce pare a fi.

4 24

nevilleee

08.09.2018

Filmul este unu bun , din pacate finalul nu este asa greu de descifrat. Jocul actorilor excelent , regia nu mi-a placut (nimic special) , per total nota 7.

1 1

EMILIA11

08.09.2018

pentru mine a fost de nota 8, un film bun care merita vazut. Jim Sturgess a facut o figura buna in acest film! Previzibil, dar bun!

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top