Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

Stranger Than Fiction (2006)

Comedie, Dramă, Fantasy, Romantic | 09 September 2006 (United States of America)

Mai mult decat fictiune (2006)

Stranger Than Fiction

Comedie, Dramă, Fantasy, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Marc Forster

Producător:

Mandate Pictures, Three Strange Angels

Dată lansare (SUA):

9 Septembrie 2006

Dată lansare (Romania):

1 Decembrie 2006

Harold Crick este un simplu agent FISC, un barbat cu o viata solitara, cu nimic iesita din comun. Intr-o buna zi, insa, el incepe sa aude vocea unei femei care ii nareaza propria viata. Intreaga existenta ii este data peste cap de aceasta voce pe care numai el o poate auzi, iar ingrijorarea lui capata proportii uriase cand o aude pe femeia-narator planificand cum sa-si ucida personajul.

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Vizionat în urmă cu aproape 3 luni, însă văd că am uitat să scriu de el. Filmul e lejer, vesel, ideea tare simpatică şi deşi nu sunt un admirator al lui Will Ferrell, mi-a plăcut în filmul ăsta. Poate fi asemănat şi cu The Truman Show, însă filmul de faţă merge pe altă direcţie.

9 8

Lili

08.09.2018

Cand am vazut acest film anul trecut, m-a impresionat atat de mult incat l-am revazut de 3 ori in...2 zile :) ! Rolul principal i s-a potrivit de minune lui Will Ferrell ! Un agent de Fisc, banal, enervant pe alocuri, care intalneste Dragostea prin intermediul job-ului :)... Emma Thompson este sarea si piperul acestui film ! Dustin Hoffman...o pata de culoare ! Extraordinar ! Nu-l ratati pentru nimic in lume ! 10 +

12 6

delfinasu

08.09.2018

Un film interesant datorita scenariului... dar parca merita un alt final... voi ce ziceti? E unul dintre cele mai serioase roluri ale lui Will Ferell. La el nu ma asteptam sa joace asa de bine un rol de tipicar plin de tabieturi si ticuri, spre deosebire de Emma Thompson si Dustin Hoffman, actori cu vechi state in bransa.

7 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top