Moonlight Trailer
Trailer #1 01:42

Stuck (2007)

Crimă, Horror, Mister, Thriller | 21 May 2007 (Canada, Germany, United Kingdom, United States of America)

Stuck (2007)

Stuck

Crimă, Horror, Mister, Thriller (Canada, Germany, United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stuart Gordon

Producător:

Prodigy Pictures

Dată lansare (SUA):

21 Mai 2007

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

<p align="left">     Într-o zi ca oricare alta, Brandi este asistentă la un mare spital, cu un prieten care se ocupă de traficul de stupefiante, cu speranţe să fie promovată la un moment dat. Dar ziua aceasta nu este ca oricare alta. Ar fi fost de ajuns şi faptul că posibila avansare a lui Brandi devine mai apropiată ca niciodată. Dar n-a fost doar asta. Pentru că în aceeaşi seară, întorcîndu-se din oraş, după ce ingurgitase oarece alcool şi droguri, Brandi îl loveşte cu maşina pe Thomas Bardo, un şomer de vîrstă mijlocie care tocmai şi-a pierdut şi acoperişul de deasupra capului. Şi nu îl loveşte oricum, ci în aşa fel încît jumătate din trupul său se află de o parte a parbrizului, iar cealaltă jumătate, de cealaltă parte. </p><p align="left">Speriată de ce a făcut, dar mai mult de consecinţele pe care le-ar putea atrage accidentul asupra ei, Brandi nu face nimic pentru a-l ajuta pe Bardo, care îşi recapătă conştienţa, şi ascunde maşina în garaj, cu victima imobilizată pe capotă. De aici lucrurile iau o turnură tot mai pronunţat haotică, succesiunea evenimentelor fiind imprevizibilă, la fel de imprevizibilă ca „legătura” dintre cei doi, care, orice ar face, nu se pot despărţi unul de altul.</p>

Recenzii

konn

08.09.2018

filmul nu este rau dar prea simplu si cam static totusi pentru gustul meu.

1 2

Patronu

08.09.2018

Din descriere, părea a fi un horror tipic. La final trebuie să recunosc însă că am rămas foarte surprins. Filmul abordează un subiect relativ banal într-un mod foarte original. E mai degrabă o comedie neagră, violentă, dar tare amuzantă prin succesiunea evenimentelor. De văzut.

3 0

Andrei_fermecatoru

08.09.2018

Comedie neagra dementa la maxim. Pe scurt: o fata, plecand de la o petrecere, acidenteaza pe trecere un om al strazii, ala ramanind intepenit jumate prin parbriz si juma pe capota. Aia, evident speriata, nu opreste si il plimba pa sarmanul om prin tot orasu pana acasa la ea, unde baga masina in garaj , cu tot cu ala pe capota!!!! Si de aici, incepe filmul, la care razi pana la lacrimi. Deciziile aleia dictate de panica, din cele mai tampite, incercarile victimei fara succes de a se extrage de acolo, prietenul fetei-un dealer de droguri dar cam vai de steaua lui si ala-intra si el in scena, reactia vecinilor, totul practic face din filmul de fatza o comedie plina de incurcaturi, si in nici un caz un horror cum l-au clasificat unii (evident, fara sa-l vada). Mena Suvari, aici aproape de neruconscut( coafata cu coditze spic si aici numai in trening) face un rol mult peste cele care au consacrat-o, gen "American pie", Stephen Rea joaca perfect (cum ne-a si obisnuit), pana si Hornsby, in rolul dealeruelui ala de doi bani e amuzant la maxim. Deci, vedeti filmul, e super-amuzant !!!!

3 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top