Moonlight Trailer
Trailer #1 00:31

Sudden Death (1995)

Acțiune, Aventuri, Thriller, Dramă | 27 October 1995 (United States of America)

Moarte instantanee (1995)

Sudden Death

Acțiune, Aventuri, Thriller, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Peter Hyams

Producător:

SHATTERED PRODUCTIONS, Universal Pictures, Imperial Entertainment, Signature Entertainment

Dată lansare (SUA):

27 Octombrie 1995

Dată lansare (Romania):

23 Mai 2022

<p align="left">Sudden Death este povestea lui Darren McCord care isi propune sa faca o surpriza celor doi copii ai sai si ii duce sa urmareasca live, de pe Stadionul National din Chicago, finala la hockey pe gheata. Peste 17 000 de suporteri, printre care se numara si Vicepresedintele SUA, sunt prezenti la cel de-al saptelea joc din Finalele Cupei Stanley. Lucrul pe care Darren nu l-a aflat insa este ca arena sportiva a fost invadata de teroristi periculosi care, pentru a atrage atentia unei lumi intregi l-au rapit pe Vicepresedintele Statelor Unite alaturi de alti oameni importanti, folosindu-i pe toti ca ostatici. Pentru a-i elibera, teroristii vor sa primeasca o suma mare de bani. Dupa ce meciul a inceput, teroristii anunta ca vor arunca in aer stadionul la sfarsitul meciului, condamnand la moarte toti cei 17 000 de fani. Darren meticulos elimina rand pe rand majoritatea membrilor organizatiei teroriste, dar fiica sa Emily, a fost rapita de teroristi. Motivat si ambitios, lui Darren nu-i mai pasa de nimeni si nimic, decat sa se razbune si sa-si recupereze fiica in siguranta.</p>

Recenzii

Rudolfo

08.09.2018

Darren McCord isi propune sa faca o surpriza celor doi copii ai sai si ii duce sa urmareasca live, de pe Stadionul National din Chicago, finala la hockey pe gheata. Peste 17 000 de suporteri, printre care se numara si Vicepresedintele SUA, sunt captivati de frumusetea si importanta celui de-al saptelea joc din Finalele Cupei Stanley. Lucrul pe care Darren nu l-a aflat este ca arena sportiva a fost invadata de teroristi periculosi care, pentru a atrage atentia unei lumi intregi l-au rapit pe Vicepresedintele Statelor Unite alaturi de alti oameni importanti, folosindu-i pe toti ca ostatici. Pentru a-i elibera, teroristii vor sa primeasca cateva milioane bune de dolari. Situatia pare scapata de sub control, nimeni nu poate interveni, deoarece pericolul ca Vicepresedintele sa fie omorat este prea mare pentru ca statul sa riste. Exista insa o cale si un om care poate salva situatia, unul singur si acesta este Darren. El este un inspector care a hotarat sa demisioneze din cauza unui tragedii in care el a intervenit, esuand sa salveze viata unui copil nevinovat. Atunci si-a jurat ca nu va mai incerca niciodata sa intervina intr-o situatie dificila mai ales daca ar depinde de el viata unor oameni nevinovati. Dupa ce meciul a inceput, teroristii anunta ca vor arunca in aer stadionul la sfarsitul meciului, condamnand la moarte toti cei 17 000 de fani ai sportului prezenti la meci. Pana atunci, Darren are o multime de treburi de facut: pe langa infrangerea si supunerea teroristilor, el trebuie sa amane meciul si sa-l fixeze in alta zi, pentru fericirea suporterilor printre care se numara si copiii lui. Din pacate, un fapt neprevazut il mobilizeaza pe Darren si il face sa riste totul pana si propria viata. Fiica sa multiubita, Emily, pe care o adusese sa vada meciul a fost rapita de teroristii periculosi. Motivat, ambitios si expert in artele martiale, Darren reuseste sa distruga raul si sa-si razbune esecul din trecut. Producatorul filmului, Howard Baldwin, este chiar patronul echipei de hockey Pittsburgh Penguins care evolueaza pe stadionul invadat de teroristi din Sudden Death. Filmul exceleaza in efecte speciale si asta pentru ca producatorii si regizorul au cerut colaborarea unuia dintre cei mai buni specialisti, Gary Hymes care s-a remarcat cu succes dupa ce a facut efectele speciale in Speed, Jurassic Park si Hook.

3 1

valentina26

08.09.2018

foarte bun.....imi place ....

0 0

Badalau

08.09.2018

Dupa filmele de actiune cu speciffic asiatic , a venit randul ca Jean Claude sa faca un film tipic american.Actiunea se petrece pe un stadion de hockey,JCVD scotandu-si la iveala inca o data calitatile de cascador.Un film fara prea multe scene de lupta insa suspansul este la el acasa.Nota 8!!

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top