Moonlight Trailer
Trailer #1 02:54

Suite Française (2014)

Dramă, Romantic, Război | 05 November 2014 (Belgium, Canada, France)

Suite Française (2014)

Suite Française

Dramă, Romantic, Război (Belgium, Canada, France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Saul Dibb

Scenariști:

Matt Charman, Saul Dibb

Producător:

TF1 Droits Audiovisuels, SCOPE Pictures, Canal+, Entertainment One

Dată lansare (SUA):

5 Noiembrie 2014

Dată lansare (Romania):

26 Octombrie 2021

<p><span style="font-size: 12px; font-style: normal; font-variant: normal; letter-spacing: normal; line-height: 18px; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 1; word-spacing: 0px; float: none; font-family: Arial, Verdana, Tahoma, Georgia, 'Bitstream Charter', serif; color: #333333; display: inline !important; background-color: #ffffff">În Al Doilea Război Mondial, în Franţa ocupată de armata germană, frumoasa Lucille Angellier</span><span style="font-size: 12px; font-style: normal; font-variant: normal; letter-spacing: normal; line-height: 18px; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 1; word-spacing: 0px; float: none; font-family: Arial, Verdana, Tahoma, Georgia, 'Bitstream Charter', serif; color: #333333; display: inline !important; background-color: #ffffff"> aşteaptă veşti despre soţul ei împreună cu dominatoarea ei soacră</span><span style="font-size: 12px; font-style: normal; font-variant: normal; letter-spacing: normal; line-height: 18px; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 1; word-spacing: 0px; float: none; font-family: Arial, Verdana, Tahoma, Georgia, 'Bitstream Charter', serif; color: #333333; display: inline !important; background-color: #ffffff">. Când un regiment de soldaţi germani ajunge în oraş, sătenii sunt nevoiţi să-i găzduiască. Lucille încearcă să-l ignore pe Bruno</span><span style="font-size: 12px; font-style: normal; font-variant: normal; letter-spacing: normal; line-height: 18px; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 1; word-spacing: 0px; float: none; font-family: Arial, Verdana, Tahoma, Georgia, 'Bitstream Charter', serif; color: #333333; display: inline !important; background-color: #ffffff">, comandantul care stă în camera alăturată, dar în curând mintea şi inima ei vor fi măcinate de o înfricoşătoare întrebare: împotriva raţiunii, poţi avea sentimente de iubire pentru un duşman al ţării tale?</span></p>

Recenzii

stricted

08.09.2018

În Al Doilea Război Mondial, în Franţa ocupată de armata germană, frumoasa Lucille Angellier (Michelle Williams) aşteaptă veşti despre soţul ei împreună cu dominatoarea ei soacră (Kristin Scott Thomas). Când un regiment de soldaţi germani ajunge în oraş, sătenii sunt nevoiţi să-i găzduiască. Lucille încearcă să-l ignore pe Bruno (Matthias Schoenaerts), comandantul care stă în camera alăturată, dar în curând mintea şi inima ei vor fi măcinate de o înfricoşătoare întrebare: împotriva raţiunii, poţi avea sentimente de iubire pentru un duşman al ţării tale?

2 23

Vis-si-realiate

08.09.2018

este o coproductie canadiano-britanico-franceza pe tema celui de-al Doilea Razboi Mondial, bazat pe romanul omonim, semnat de Irène Némirovsky. Povestea începe în vremea când armata nazistă invadeaza Franta. Lucille (Michelle Williams) locuieste împreuna cu socra într-un orasel la periferia Parisului si așteaptă vești de la soțul ei plecat la război. Vestile de pe front sunt descurajatoare, refugiaţii sosesc din toate părţile si sunt urmaţi la scurt timp de un regiment de soldaţi germani. Ofiţerii nazişti se cazeaza forţat în casele localnicilor. Totul e gri, totul e trist... dar nu numai datorita soldatilor hitleristi! Atmosfera devine din ce în ce mai apasatoare când din cauza fricii si a mizeriei, vecinii încep sa se spioneze între ei, se calomniaza si se reclama unul pe altul la superiorii regimentului de soldaţi germani. Minciuni si adevaruri, mitocanii si favoruri, deznădăjduiri si sperante, toate se învalmasesc în mintea si inima civililor, facându-i mai slabi în fata dusmanilor. Ca si când viata Lucillei nu ar fi fost suficient de complicata, între ofiterul Bruno von Falk (Matthias Schoenaerts) si tânara femeie se înfiripa sentimente de admiratie si respect. Frumoasele maniere ale ofiterului si cât si înclinatia acestuia spre muzica o determina pe Lucille sa depăşească prejudecăţile, sa-i accepte avansurile si împotriva ratiunii sa se îndragosteasca. Razboiul însa este ca un dus rece care le aminteste amîndurora situatia în care se afla. Suite française este un film plin de emotii si gingasii, în ciuda razboiului care este tema principala pe care o zugraveste.

2 1

Dragos_87

08.09.2018

Un film foarte frumos,o dragoste interzisa intre un locotenent german si o frantuzoaica in vreme de razboi,m-a facut sa fiu atent pe toata durata filmului si nu plictiseste deloc,era super bun filmul daca povestea de dragoste intre cei doi era mai intensa,mai clare detaliile iubirii ca sa zic asa,muzica de fundal foarte bine realizata,il recomand neaparat!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top