Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

Sunshine Cleaning (2008)

Comedie, Dramă | 18 January 2008 (United States of America)

Sunshine: Afacere de familie (2008)

Sunshine Cleaning

Comedie, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Christine Jeffs

Producător:

Overture Films, Back Lot Pictures, Big Beach

Dată lansare (SUA):

18 Ianuarie 2008

Dată lansare (Romania):

25 Iunie 2021

<strong>Sunshine Cleaning</strong> este povestea a doua surori, <strong>Rose</strong> si <strong>Norah Lorkowski</strong>. Fiul lui Rose are o problema comportamentala la scoala, asa ca Rose decide sa isi trimita fiul la o scoala privata. Pentru asta are nevoie de bani. Pentru a face rost de suma necesara, Rose apeleaza la sora ei Norah. Singura lor solutie este sa gaseasca ceva interesant si bine platit. Ideea lor pentru o afacere este infiintarea unei firme cu o activitate nu chiar asa de ortodoxa, ba chiar sangeroasa. Ele vor sa se ocupe cu curatarea sangelui si-a ramasitelor umane de la locul crimelor si-al sinuciderilor care au loc in orasul lor. Dar ca orice afacere din ziua de azi, afacerea lor necesita anumite regulamente si practici pe care cele doua trebuie sa le invete. Cu o istorie familiala care nu le-a pregatit pentru aceasta slujba, nu-i de mirare ca lucrurile se complica tot mai mult pentru surori. Oamenii mor, si ele fac bani de pe "urmele" lor.

Recenzii

just_catalina

08.09.2018

Filmul e unul mediocru,pe alocuri banal insa te invata ca daca ai multaaaa rabdare poti ajunge sa-ti indeplinesti visele,chiar daca uneori drumul e foarte lung si plin de obstacole,important e sa ai pe cineva sa creada in tine si sa te sustina atunci cand ai nevoie.In mare mi-a placut dar nu l-as recomanda neaparat.

2 1

arsenie

08.09.2018

Cand se lanseaza si in Romania?

0 3

Broken.Heart

08.09.2018

presupun ca s-a lansat deja.Cred ca in acelsi timp ca si in SUA;)) oricum, filmul este amuzant si nu l-am vazut dar cred ca va fi interesant.

0 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top