Moonlight Trailer
Trailer #1 02:19

Super Capers (2009)

Aventuri, Acțiune, Comedie, SF, Familie | 01 January 2009 (United States of America)

Super Capers (2009)

Super Capers

Aventuri, Acțiune, Comedie, SF, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ray Griggs

Scenariști:

Ray Griggs

Dată lansare (SUA):

1 Ianuarie 2009

Dată lansare (Romania):

15 Mai 2021

<div align="justify">Super Capers este povestea unui pusti care nu are nici o putere. Ed Gruberman vrea sa fie super erou si nu constientizeaza in ce se baga, dar el tot vrea sa dovedeasca ca poate. Intr-o seara, incerand sa salveze o femeie de la un jaf armat, acesta il raneste serios pe atacator care il da in judecata. Sentinta lui este sa traiasca la vila unor super eroi unde sa invete de la ei tot ce poate. Ei poarta numele de The Super Capers. Singurul aliat al lui Ed Gruberman este credinta, care in cele din urma il ajuta sa descopere un plan diabolic al judecatorului care l-a trimis pe Ed sa traiasca in casa echipei de Super eroi. In cele din urma Ed se dovedeste a fi un supererou de incredere, un nou aliat in lupta impotriva raului.</div>

Recenzii

cristimilan7

08.09.2018

In Super Capers este vorba despre un vrea-sa-fie erou, Ed Gruberman, care nu are decat o singura putere: credinta. El nimereste in tabara Super Capers, niste eroi cam ciudati, astfel ajunge sa dezlege un complot care include o femeie fatala, un lingou de aur si un criminal cu mintea foarte ascutita, care stie un important secret al lui Ed.

1 3

mdomnita

08.09.2018

Filmul a fost simpatic din anumite puncte de vedere, dar nu a fost un film care merită văzut. Mi s-a părut mai mult un fel de show TV în care actorii interpretau personajele respective. actorii joacă cum pot, scenariul e simplu și fără nimic interesant. Filmul e bun ca să umple două ore de plictiseală, dar pentru același scop există zeci de alte filme mai bune :)

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top