Moonlight Trailer
Trailer #1 02:23

Superman II (1980)

Acțiune, Aventuri, Fantasy, SF | 04 December 1980 (United Kingdom, United States of America)

Superman II (1980)

Superman II

Acțiune, Aventuri, Fantasy, SF (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Richard Lester

Producător:

Dovemead Films, Film Export A.G., Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

4 Decembrie 1980

Dată lansare (Romania):

24 Noiembrie 2020

Trei criminali de pe planeta Krypton scapa din zona Phantom printr-o explozie nucleara si ajung pe Pamant cu intentia de a prelua controlul. Superman, intre timp, este indragostit de Lois Lane, care afla cine este el cu adevarat. De asemenea, criminalul Lex Luthor scapa din inchisoare si decide sa-si uneasca fortele cu cei 3 pentru a-l putea invinge pe Superman

Recenzii

daby

08.09.2018

O continuare era de asteptat. Din nou, actorii au jucat bine, muzica a fost buna, unele efecte bune, Zod Gang sunt niste villains memorabili, poveste buna. Ceea ce nu-mi place e ca Gene Hackman/ Luthor are un rol mic. Iar unele efecte oribile. Pot sa spun ca este imperfect.

1 3

alex_il_fenomeno

08.09.2018

pot spune ca a fost un film la fel de bun ca si primul , cu o actiune chiar mai complexa , deoarece Superman are de infruntat mai multi adversari si mai puternici ! un alt film de colectie ce nu trebuie ratat ! nota 9+ , ca si primul !

4 5

ramyelena

08.09.2018

O continuare pe masura, la fel de buna ca prima parte! Am fost intrebata de curand ce supererou imi place si am spus clar ca Superman este eroul meu preferat! Regretatul Christopher Reeve face un rol extraordinar!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top