Superman IV : Lupta pentru pace (1987)

Superman IV: The Quest for Peace

Acțiune, Aventuri, SF (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sidney J. Furie, Peter Flinth

Producător:

Cannon Group, London-Cannon Films, Golan-Globus Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

23 Iulie 1987

Dată lansare (Romania):

8 Decembrie 2021

 Superman IV: The Quest For Peace este un film sci-fi, aparut in anul 1987. De regia acestui film s-a ocupat Sidney J. Furie, iar de scenariu s-au ocupat Christopher Reeve, Lawrence Konner, Mark Rosenthal, Joe Shuster si Jerry Siegel. Superman face o multime de lucruri in cea mai noua aventura a sa. Personajul negativ al filmului, Lex Luthor, este determinat sa protejeze lumea de negutatorii de arme nucleare, creeaza un nou obstacol pentru Omul de Otel: Omul Nuclear care se incarca cu ajutorul radiatiilor. Acum, cei doi care poseda super puteri se vor infrunta intr-un duel exploziv, in care Superman va ajunge sa salveze Statuia Libertatii, sa domoleasca eruptia vulcanica a Muntelui Etna, sa reconstruiasca Marele Zid Chinezesc care a fost demolat de catre Omul Nuclear si multe alte oportunitati spectaculare. 

Recenzii

betty_blue

08.09.2018

dragut...imi plac filmele cu super eroi ..am vazut toate filmele cu superman....nota 10

1 1

iulian30

08.09.2018

ceva mai reusit ca precedentul,o poveste noua destul de interesanta,care m-a facut sa-l revad si alte ori. Insa astfel de filme,cred ca dau mai bine ca seriale,e bine sa fie cel mult trilogie,asta chiar e bine gandit scenariul ,altfel o singura parte e de ajuns.

1 2

daby

08.09.2018

Este cel mai slab film din seria Superman! Pur si simplu este stupid! Oricat imi place Superman, filmul asta eu nu pot sa-l iau in serios, si desi am vazut primele 3 filme de multe ori, pe asta l-am evitat de cate ori am putut.

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top