Moonlight Trailer
Trailer #1 00:53

Supraviețuitorul (2008)

Acțiune, Crimă | 10 April 2008 (Romania)

Supraviețuitorul (2008)

Supraviețuitorul

Acțiune, Crimă (Romania)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sergiu Nicolaescu, Adina Mutar

Scenariști:

Sergiu Nicolaescu

Producător:

MediaPro Pictures

Dată lansare (SUA):

10 Aprilie 2008

Dată lansare (Romania):

11 Aprilie 2008

După război, Comisarul Moldovan a făcut ani grei de pușcărie politică. Distracția comandantului închisorii, un colonel sovietic, era să îl oblige să joace ruleta rusească. Numai norocul incredibil și spiritul de supraviețuitor l-au făcut pe Moldovan să apuce ziua grațierii. Ieșit din pușcărie, fostul comisar intră într-un circuit internațional de jocuri de ruletă rusească organizate clandestin pentru o elită amatoare de spectacole extreme. La sfârșitul anilor '70 soarta ăl aduce ăntr-un oraș din centrul Europei, unde diabolicul Goldberg, o veche cunoștință din tinerețe, patronează o variantă „îmbunătățită” a acestui joc: așa-numita ruletă rusească încrucișată, în care doi oponenți trag unul în altul. Atracția spectacolului este confruntarea dintre Moldovan și fostul interpret Cristian Vasile - deja veterani ai nemilosului joc din tinerețe.

Recenzii

jydy

08.09.2018

as dorii sal vad ,poate maestrul nu si-a pierdut decsteritatea filmelor de actiune.multumesc

3 7

Rudolfo

08.09.2018

Insfarsit dupa atatia ani apare din nou pe micile ecrane comisarul Moldovan.......sper sa fie un film mult mai reusit decat partile anterioare.....multa bafta pt domnu comisar si mai ales pt cel mai bun actor si regizor a tuturor timpurilor....Sergiu Nicolaescu.

2 6

bernsteinluchian

08.09.2018

orice zic unii sau altii s.nicolaescu este o legenda.eu am doar 29 ani si nu am auzit ca cineva sa aiba o parere proasta despre vreun film sau despre pers. lui.este intradevar un profesionist si ii multumim pt asta.eu sunt din israel si ii urez multa sanatate si putere de munca.

2 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top