Moonlight Trailer
Trailer #1 00:29

Surviving Picasso (1996)

Dramă, Romantic | 04 September 1996 (United States of America)

Picasso, artist si demon (1996)

Surviving Picasso

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

James Ivory

Producător:

Merchant Ivory Productions

Dată lansare (SUA):

4 Septembrie 1996

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

Filmul ne prezinta atmosfera din Paris in ultimele zile ale ocupatiei naziste si povestea ciudata de dragoste care se leaga intre faimosul Picasso si o tanara studenta la Arte, Francoise Gilot. Pentru Picasso, aceasta poveste de dragoste nu este decat un simplu joc, cu reguli impuse de el, si care in final o va prinde in vraja ei pe Francoise, entuziasmata de emotiile si senzatiile pe care nu le-a mai trait pana acum. Iubindu-l la nebunie pe Picasso, tanara se lupta timp de 10 ani pentru a-si gasi linistea in aceasta relatie, iar cand realizeaza ca nu va fi niciodata fericita, incearca sa-si gaseasca puterea de a-l parasi de barbatul pe care-l va iubi pentru totdeauna.

Recenzii

eedy

08.09.2018

De retinut nu atit subiectul filmului,cit interpretarea de exceptie a lui Anthony Hopkins

7 3

SSnapie

08.09.2018

Un film ce a reusit foarte bine sa se apropie de excentricismul si nonconformismul lui Picasso si asta datorita lui Anthony Hopkins. Cred ca nu ar fi fost actor mai priceput pentru un asemenea rol. Cat despre adevarata viata lui Picasso, e de retinut ca filmul prezinta doar ultima parte a vietii sale. Parerea mea e ca daca se incerca sa se cuprinda mai mult, avea mai mult succes.

6 0

gotica

08.09.2018

un artist desavarsit cu un rol pe masura, o atmonsfera specifica miscarii artistice din Paris, o iubire dificila, nebunatica dar unica un film exceptional, captivant

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top