Survivor (2000)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

31 Mai 2000

Dată lansare (Romania):

19 Iunie 2021

Over the spring of 2000, sixteen average Americans (divided into two tribes which eventually merge into one) were sequestered on the deserted island of Pulau Tiga for 39 days. For their stay, they must learn to live as a tribe, although eventually, it is everyone for themselves. They compete in challenges for "luxuries" (a barbecue, a phone call home, etc.) and immunity. Every three days, the losers of the latter challenges must face tribal council, where they will account for their actions by voting one person off of the island. At the end of day 39, there will be only one survivor left who will leave the island with one million dollars. Based on the Swedish game show, "Operation Robinson."

Recenzii

Red_Tulip

26.07.2009

O emisiune care scoate la iveala firea omului care este exact ca urmatorul proverb:Frate, frate dar branza e pe bani. Arata de ce e in stare omul pentru bani. Insa este amuzant cand se intalnesc toti dupa ce se anunta castigatorul,cand nu mai este niciun fel de dusmanie si toti isi vorbesc. Este frumos ca arata locuri in care nu se poate trai, arata traditii, popoare salbatice. Foarte dragut.

1 1

blackbird

21.04.2009

cel mai misto serial ever...un grup de oameni(de la 16 pana la 20) care nu se cunosc sunt impartiti in 2 triburi si sunt lasati intr-un loc ostil sa supravietuiasca naturii,dar si celorlalti oameni...in cele 39 de zile,ei participa la diferite probe atat fizice cat si care tin de puterea interioare...probele sunt pentru recompensa,dar si pentru imunitate(care te tine in joc cat mai mult)...cand mai sunt 10 supravietuitori,atunci este o reuniune,iar cele 2 triburi devin 1...aici incepe macelul...caci numai 2 vor ramane in finala,unde se va decide cine ia titlul de ,,sole survivor" si premiul de 1 milion de dolari....cam asta e concursul... seria cea mai tare mi s-a parut a 16-a-survivor micronesia sau fani versus favoriti...doamne aici mi s-a parut ca iese cel mai mult in evidenta natura umana,perversitatea...mai am de vazut 2 sau 3 serii si am toata colectia...merita vazut,pe langa amuzament,e si o lectie de viata...

1 1

crazy_bloggera

10.10.2009

Un show foarte bun, insa calitatea fiecarui sezon este data de concurenti. Iar multi sunt dusi cu capul, al calca pe oricine in picioare pentru e obtine de isi doreste.

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate