Suspiciune

Suspicion

Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Alfred Hitchcock

Producător:

RKO Radio Pictures

Dată lansare (Romania):

16 Octombrie 2021

Johhny Aysgarth este un aratos impatimit al jocurilor de noroc, care pare a trai de pe urma imprumuturilor de la prietenii sai. Aflat intr-un tren, in timp ce incerca sa calatoreasca la clasa intai cu un bilet de clasa a treia, se intalneste cu timida Lina McLaidlaw, pe care incepe sa o curteze. La scurt timp cei doi se casatoresc. Abia dupa luna de miere ea descopera adevaratul lui caracter si incepe sa intre la suspiciuni cand prietenul si partenerul de afaceri al lui Johnny, Beaky, este omorat intr-un mod misterios.

Recenzii

Juristul

08.09.2018

OSCARUL obtinut,denota recunoasterea valorii lui Alfred Hitchcock,ca Maestru al genului.Filme de exceptie,cu Regizor exceptional si distributie pe masura.

4 1

anycuta

08.09.2018

ador filmele lui hitchcock maestru al genului am toate filmele lui si nu ma plictisesc sa le revad . iar distributia acestui film este una de exceptie.

0 0

alex_il_fenomeno

08.09.2018

un alt film genial de suspans de la "maestrul suspansului" , Alfred Hitchcock ! nu credeam ca un film poate sa isi merite atat de bine titlul , insa se pare ca aceasta pelicula m-a contrazis categoric ! filmul este atat de intens si de tensionat in unele momente , incat iti taie rasuflarea ! si ce sa mai spun de actori , de decoruri , de rasturnarile de situatie , de mai toate lucrurile , in general ? un singur lucru cred ca as avea sa ii reprosez , si acela legat de faptul ca lucrurile nu au mers chiar inspre directia asteptata ( era foarte bine sa fie cum credeam cu totii ) . Oricum , merita urmarit cu mare placere , deoarece este extrem de interesant .

1 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top