Moonlight Trailer
Trailer #1 01:26

Swing Shift (1984)

Comedie, Dramă, Romantic | 13 April 1984 (United States of America)

Femei in timp de razboi (1984)

Swing Shift

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jonathan Demme, David Mamet

Scenariști:

Nancy Dowd, David Mamet

Producător:

Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

13 Aprilie 1984

Dată lansare (Romania):

18 Septembrie 2021

 In 1941, America Kay impreuna cu sotul acesteia sunt destul de fericiti, pana in momentul in care acesta se inroleaza dupa Pearl Harbor. Impotriva vointei barbatului, sotia acestuia se angajeaza intr-o fabrica locala de aparate de zbor, iar acolo o intalneste pe Hazel, cantareata de peste drum, cu care in trecut nu s-a comportat prea dragut. Cei doi devin in scurt timp bune prieten, iar impreuna cu celelalte fete, incep sa devina, incetul cu incetul, experte in ceea ce fac, si astfel invata si cum sa manevreze aparatele de zbor care normal sunt manevrate de catre barbati. O data cu terminarea razboiului, Kay va merge in sfarsit la intalnirea cu maistrul sau, care canta la trompeta, iar din acel moment, inevitabil, viata sa incepe sa fie din ce in ce mai complicata.

Recenzii

sfinx66

08.09.2018

Interesanta descriere a filmului. Dupa ce l-am vazut ...pot sa spun ca este un film bun,interpretare deosebita, poveste clasica: familie fericita pana in momentul in care americanii se implica in razboiul mondial.Sotul posesiv se inroleaza si ii interzice nevestei sa se angajeze.Sotia fiind o spirit liber se angajeaza la o fabrica locala de avioane.Trece prin multe,femeile fiind considerate bune doar pentru a face si creste copii si a avea grija de gospodarie. In noul colectiv,Kay, il cunoaste pe coordonatorul ei Luke si se imprieteneste cu vecina ei Hazel. Prietenia dintre Kay si Luke se transforma usor in dragoste; pentru a nu atreage atentia vecinilor se folosesc de Hazel, care ii ajuta cu placere. Intoarcerea neasteptata a lui Jack, sotul lui Kay, complica lucrurile. Dar la final cand razboiul, se termina Luke pleaca sa cante la trompeta alaturi de o trupa prin toata tara, iar Kay se impaca cu sotul ei intors intreg si nevatamat. O replica care mi-a placut : ,, Razboiul ne schimba pe toti'' atat cei care merg la razboi, dar si pe cei care raman acasa.

0 1

sfinx66

08.09.2018

Cred ca datorita interpretarii din acest film Goldie Hawn si Kurt Russell s-au cunoscut si formeaza un cuplu si in ziua de azi.

0 0

gabishor_nate

08.09.2018

In viata de toate zilele casatoriti in acest film amanti.Este interesanta implicarea femeilor pe timp de razboi care ajung foarte pricepute in a manui diverse aparate.Apar si mici povesti de dragoste...dar in final se lasa cu casatorii si impacari

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top