Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

Swing Vote (2008)

Dramă, Comedie | 01 August 2008 (United States of America)

Votul decisiv (2008)

Swing Vote

Dramă, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Joshua Michael Stern, Alexander Payne

Scenariști:

Jason Richman, Joshua Michael Stern

Producător:

Touchstone Pictures

Dată lansare (SUA):

1 August 2008

Dată lansare (Romania):

28 Iulie 2021

<p align="justify"> "Swing vote" este o comedie politica despre modul in care un american de rand, care nu a crezut nicodata ca sta in puterea lui sa schimbe soarta tarii sale, isi da seama ca are un cuvant greu de spus si ca parerea lui chiar conteaza. </p><p align="justify"> Bud Johnson este un american tipic, un ratat apatic care isi imparte timpul intre meseria de barman si misiunea complicata de a o creste si educa de unul singur pe isteata lui fetita in varsta de 12 ani - Molly. Viata lui banala si linistita se schimba insa in ziua alegerilor electorale atunci cand precocea lui fetita pune la cale un scenariu care il transforma dintr-un anonim in cel mai important om din Statele Unite ale Americii - omul de al carui vot depinde alegerea viitorului presedinte. Politicienii avandu-i in frunte pe cei doi principali candidati la prima functie in stat - Donald Greenleaf si Andrew Boone - invadeaza micutul oras Texico din New Mexico in care locuieste familia Johnson, confruntandu-se intr-o intrecere fara precedent pentru a-si adjudeca votul lui Bud. </p><p align="justify"> </p>

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Comedie simplă, fără pretenţii, cu 2-3 faze haioase, însă mai mult plictisitoare, mai ales având în vedere cele aproape 2 ore pe care se întinde. De văzut o dată în lipsă de altceva mai bun.

8 7

cristimarc

08.09.2018

N-am iubita, n-am copii, n-am dispozitia necesara pentru un "film de duminica"; e clar ca am prejudecati...dar daca esti fan "Duminica in familie" filmul e perfect. Daca nu esti....nu te uita decat daca te obliga "pusi"

10 16

ultrasro

08.09.2018

Filmul trateaza destul de serios intr-o maniera amuzanta problema cea mai spinoasa a democratiei: cui naiba sa-i dau votul ?

4 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top