Moonlight Trailer
Trailer #1 02:13

Take Shelter (2011)

Thriller, Dramă | 25 November 2011 (United States of America)

Adăpostește-te (2011)

Take Shelter

Thriller, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jeff Nichols

Producător:

Hydraulx, REI Capital, Grove Hill Productions, Strange Matter Films

Dată lansare (SUA):

25 Noiembrie 2011

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

Afectat de o serie de viziuni apocaliptice, un tânăr soț și tată se întreabă dacă să-și adăpostească familia de o furtună care vine sau de el însuși.

Recenzii

fireprof

08.09.2018

Mie since mi-a placut. Un film captivant chiar si prin simplitatea lui., realistic si interesant gandit ca scenariu. Il recomand iubitorilor de mister, celor care cred ca 2012 este ultimul an inainte de a se termina lumea asa cum o stim noi. desi nu este spectaculos cum am mai spus capteaza atentia spectatorului prin simplitate si veridicitate. Vizionare placuta!

10 14

stricted

08.09.2018

Un film foarte bun. Desi pare extrem de plictisitor, este foarte bun, interesant. Curtis se pare ca suferea de o boala destul de rea, dar finalul este surprinzator la care nu ma asteptam si se pare ca ceea ce a spus Curtis la acea cina cu colegii de munca s-a adeverit. A fost si un moment de suspans prelungit, atunci cand Curtis si familia se afla in adapost si Samantha i-a spus sa deschida usa........facandu-ma curios, a disparut totul, a fost furtuna de care tot spunea Curtis, sau n-a fost nimic....Oricum, filmul mi-a placut si il recomand.

1 12

Bog_JD

08.09.2018

Un film foarte bun, in care Michael Shannon joaca un rol foarte greu si il joaca extraordinar de bine. Tot filmul este un suspans si stai te uiti si crezi ca totul este doar inceputul unei boli dar.... mai bine vedeti filmul. Il recomand si chiar se merita, Nota mea e clar 10.

4 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top