Moonlight Trailer
Trailer #1 01:54

Takers (2010)

Acțiune, Crimă, Dramă, Thriller | 26 August 2010 (United States of America)

Fura si fugi (2010)

Takers

Acțiune, Crimă, Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Luessenhop

Scenariști:

Gabriel Casseus, John Luessenhop, Avery Duff, Peter Allen

Producător:

Rainforest Entertainment

Dată lansare (SUA):

26 August 2010

Dată lansare (Romania):

19 Noiembrie 2010

Un grup de infractori de talie, învățați cu viața riscantă, dar de lux, sparg în fiecare an câte o bancă, iar un polițist ambițios se străduiește din răsputeri să-i prindă, în thrillerul polițist de maximă acțiune, Fură și fugi. După ani de zile de jafuri pregătite cu grijă, banda este convinsă de unul din membrii săi să riște, dând o ultimă lovitură cu miză uriașă. Dar să ducă la bun sfârșit o asemenea lovitură având pe urmele lor un detectiv înrăit și o bandă rivală, este un lucru greu de izbutit, chiar și pentru acești tâlhari profesioniști.

Recenzii

zonny

08.09.2018

paul walker-hayden christensen-zoe saldana ...o combinatie interesanta de actori..sa vedem cum oscileaza aceasta combinatie in postura de actiune,thriller...

3 6

Sayre83

08.09.2018

Mi-a placut filmul, dar am avut senzatia si o am in continuare, ca se putea mult mai bine si mai mult....totusi merita o vizionare!

3 5

mir_2006_x

08.09.2018

Am vazut filmul DVD din cauza imaginilor si al trailerului. Filmul este slab, pacat de idee, se termina interesant dar in rest foarte compresat. Asteptam acest film dar este aiurea, nu merita drumul pana la cinema. De vazut acasa.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top