Moonlight Trailer
Trailer #1 02:06

Taras Bulba

Aventuri, Romantic, Istoric | (United States of America, Serbia)

Taras Bulba

Taras Bulba

Aventuri, Romantic, Istoric (United States of America, Serbia)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

J. Lee Thompson, Jonathan Glazer

Producător:

Avala Film, Harold Hecht Productions

Dată lansare (Romania):

29 Septembrie 2020

<p>Secolul XVI, Ucraina. Cazacii fac un pact cu polonezii pentru a lupta impreuna impotriva turcilor. Taras Bulba, liderul cazacilor, e tradat de noii lui aliati dupa victoria impotriva otomanilor; polonezii ii ataca si ii obliga sa se izoleze pe dealuri. Taras decide ca unul dintre fiii lui, Andrei, sa fie trmis in Polonia la studii pentru a invata cat mai multe despre dusman. Ajuns in Polonia (departe de influenta traditiei cazace si de educatia tatalui), Andrei se indragosteste de Natalia, o nobila poloneza. Nu trece mult pana cand Andrei isi va renega originile...Filmul a fost nominalizat la Oscar pentru coloana sonora.  </p>

Recenzii

olarescuvalentin

08.09.2018

f. buna

1 0

konn

08.09.2018

Cred ca a fost un film cotat superior atunci cand a aparut. Eu l-am vazut abia azi, in virtutea faptului ca acest gen a fost preferatul meu. Este depasit ca majoritatea filmelor epice vechi.

0 1

MihaelaM

08.09.2018

Eu nu as spune ca este depasit ,este un film exceptional cu mari actori ,Yul Brynner face un rol de exceptie dar nici nu l-am vazut facand altfel de roluri.Este un film din categoria filmelor artistice cum putine se mai fac azi ,un film unde actori isi joaca rolul si jocul lor face filmul nu efectele speciale .

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top