Moonlight Trailer
Trailer #1 02:39

Daddy's Home (2015)

Comedie | 25 December 2015 (United States of America)

Tata în război cu... tata (2015)

Daddy's Home

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sean Anders

Producător:

Paramount, Gary Sanchez Productions, Red Granite Pictures

Dată lansare (SUA):

25 Decembrie 2015

Dată lansare (Romania):

8 Ianuarie 2016

Povestea unui director executiv manierat de radio (Ferrell), care se străduiește să devină cel mai bun tată vitreg al celor doi copii ai soției sale, dar apar complicații atunci când vine tatăl lor adevărat, liber, care îl forțează pe tatăl vitreg să concureze pentru afecțiunea copiilor.

Recenzii

sweeney

08.09.2018

Un film simpatic care isi face treaba din plin chiar daca in unele momente parca nu dispune de uneltele necesare pentru a face asta. Filmul este extrem de amuzant iar acest umor este cauzat de niste glume usor indecente si datorita entuziasmului celor doi protagonisti. Are probleme serioase la nivelul scenariului, unde originalitatea lipseste cu desavarsire iar astfel apare monotonia si o previzibilitatea. Echipa facuta de Ferrell si Wahlberg functioneaza excelent iar acest lucru il stim inca din 2010, cand cei doi erau colegi in The Other Guys. In filmul de fata cei doi au niste momente excelente, foarte simpatice si chiar te amuza copios. Will Ferrell este in zona lui de confort insa pentru Wahlberg este o alta experienta care tine de comedie. Pe Ferrell l-am mai vazut in postura de frate vitreg iar acum este tata vitreg. Daddy's Home este o comedie care livreaza foarte multe rasete iar acesta este scopul precis al unei astfel de productii. Are si niste minusuri evidente insa nu merita judecate aceste probleme. Atat timp cat filmul isi face treaba e ok iar Daddy's Home este o varianta viabila daca cauti o comedie pentru a te destinde putin.

1 1

mindhunters

08.09.2018

Chiar a fost un film fun, m-am distrat foarte tare pentru că cei doi tați sunt foarte diferiți și au fiecare tipul lui de umor.. Și comicul de situație e foarte tare în anumite momente, e o comedie numai bună de urmărit în weekend cu prietenii!

0 1

Dragos_87

08.09.2018

O comedie usor relaxanta care te bine dispune cu cateva zambete.Imi place ideea care e una calitativa chiar daca e cliseica tipic americana.Actorii fac un rol bun care in unele momente chiar iti smulg un zambet larg.Il recomand oricarei varste!

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top