Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Tell-Tale (2009)

Dramă, Horror, Mister, Thriller | 24 April 2009 (United Kingdom, United States of America)

Tell-Tale (2009)

Tell-Tale

Dramă, Horror, Mister, Thriller (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Cuesta

Producător:

Artina Films, Oceana Media Finance, Poe Boy Productions, Steel Company, The

Dată lansare (SUA):

24 Aprilie 2009

Dată lansare (Romania):

8 Ianuarie 2010

Terry Bernard a fost parasit de catre sotie cu ani in urma si o creste singur pe fiica lui Angela, care sufera de o maladie degenerativa ce ameninta sa ii calcifieze toate tendoanele si sa o lase imobilizata. Frumoasa doctorita Elizabeth Clemson are o relatie speciala cu Angela si este indragostita de Terry, care sufera si el de o boala cardiaca ce necesita un transplant urgent de organ. Dupa ce este gasit un donator compatibil si Terry trece cu bine prin interventia chirurgicala de transplant, incepe sa aiba viziuni infricosatoare si dureri de cap puternice. <br /> Afland ca donatorul inimii care bate acum in pieptul sau a fost asasinat cu brutalitate impreuna cu sotia lui in timpul unui jaf, Terry Bernard intelege ca organul ce i-a fost transplantat are o viata proprie si a pus stapanire pe corpul si mintea lui pentru ca victima doreste sa se razbune de dincolo de moarte pe criminali. Dupa ce omoara un paramedic, Terry ii cere ajutorul detectivului Van Doren, care nu il ia in serios pana in momentul in care ucide din nou, incapabil fiind sa isi controleze impulsurile criminale pe care i le dicteaza noua inima.

Recenzii

welcome_to_the_machine

08.09.2018

tema parca prea exploatata in ultima vreme. mi-am luat teapa in astea 2 ore de vizionare. un film de 2 lei. ori cei care spun ca filmul asta are final neasteptat au privit la viata lor doar scene cu van-damme, ori mi-am ascutit eu simturile peste masura in materie de previziuni pentru final.

1 1

crissa208

08.09.2018

Filmul prezinta o poveste foarte interesanta despre cat de mult ii este schimbata viata unei persoane dupa ce a primit prin transplant un organ de o importanta vitala: cordul. Viata primitorilor de organe se schimba destul de mult dupa un transplant, dar nu atat de mult ca in acest film. Filmul are un inceput destul de linistit, ca apoi spre sfarsit sa devina mai interesant. Per totatl filmul este bine realizat, dar mi s-a parut cam exagerata scena cu clorura de potasiu. Finalul este unul imprevizibil si de nota maxima. Un film care merita vazut. Nota mea este 8/10.

2 0

krimbi

08.09.2018

Filmul nu mi se pare ca este de groaza. Oare daca ei vad putin sange acolo considera ca este de groaza?! Nu pot sa zic ca am fost data pe spate de acest film. Pot doar sa spun ca A MERS?!

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top