Moonlight Trailer
Trailer #1 00:54

Tentacoli (1977)

Thriller, Horror, SF | 25 February 1977 (Italy, United States of America)

Tentacule (1977)

Tentacoli

Thriller, Horror, SF (Italy, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ovidio G. Assonitis

Scenariști:

Steven W. Carabatsos, Tito Carpi, Jerome Max

Producător:

Samuel Z. Arkoff, American International Pictures (AIP), Esse Ci Cinematografica

Dată lansare (SUA):

25 Februarie 1977

Dată lansare (Romania):

22 Octombrie 2020

<p> </p><div style="text-align: left">Mai multe persoane dispar în mare. Trupurile lor sînt găsite roase până la schelet, chiar şi măduva le lipseşte. Oamenii de ştiinţă nu au nici o idee despre ce animal ar putea face astfel de lucruri. Dr. Turner începe să suspecteze faptul că firma care construieşte un tunel sub golf ar fi putut otrăvi mediul şi a provocat evoluţia unei</div><div style="text-align: left"> caracatiţe la dimensiuni gigant. Exact în acelaşi timp, o mare competiţie sportiva anuală de canotaj pentru tineret îşi ia startul. Printre numeroşii copii care participă la această cursă de pe Coasta Solana se află şi nepotul lui Tommy Turner. Deznodămîntul acestei croaziere îl puteţi afla vizionînd filmul!</div><p> </p>

Recenzii

AsterX

08.09.2018

Ştiu că nu se găseşte subtitrarea acestui film pe niciun site de specialitate decît in limba engleză...Întrucît aşa cum spuneam traduc doar filmele care îmi plac, am extras subtitrarea de pe DVD şi mă aflu cu traducerea la linia 312 din cele 839 ale filmului. Calitatea traducerii o veţi constata dvs. descărcînd-o de pe site-urile de specialitate unde c]nd veţi regăsi curînd!

0 2

AsterX

08.09.2018

admin am revizuit rezumatul intrucit fiind cu traducerea la final am reusit sa inteleg filmul.faceti va rog rectificarea necesara!subtitrarea o veti putea gasi in max.o ora pe site-urile de specialitate!

0 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top