Moonlight Trailer
Trailer #1 02:28

Terri (2011)

Comedie, Dramă | 01 July 2011 (United States of America)

Terri (2011)

Terri

Comedie, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Azazel Jacobs

Producător:

Verisimilitude

Dată lansare (SUA):

1 Iulie 2011

Dată lansare (Romania):

24 Septembrie 2020

Terri este un adolescent supraponderal in varsta de 15 ani, care este crescut de unchiul James de cand i-au decedat parintii si care este tachinat de catre colegii de liceu din cauza comportamentului bizar si din cauza obezitatii, motiv pentru care a devenit izolat si incapabil sa se integreze intr-un grup. Directorul adjunct Fitzgerald, care se regaseste intr-o oarecare masura in Terri intrucat si el a fost singuratic si nepopular in perioada liceului, este impresionat de cazul baiatului al carui unchi sufera de Alzheimer in primul stadiu de manifestare si decide sa il consilieze in fiecare dimineata de luni in asa fel incat sa-i demonstreze elevului ca inima lui buna il poate ajuta sa-si faca prieteni si sa socializeze. Datorita acestor sedinte de consiliere cu vorbaretul domn Fitzgerald, Terri se imprieteneste cu rebelul Chad, al carui temperament vulcanic mascheaza multa neincredere in fortele proprii, dar si cu frumoasa Heather, o adolescenta precoce din punct de vedere sexual, pe care un incident scandalos petrecut in timpul unei ore de curs si in care a fost implicat un iubit mult prea indraznet a transformat-o intr-o persoana marginalizata de catre ceilalti colegi. 

Recenzii

Budy

08.09.2018

Are ceva umor negru pe ici pe colo dar tot sunt de parere ca e incadrat gresit la genu comedie, e mai mult drama si nu exceleaza la nici un capitol.

1 1

ucero

08.09.2018

In niciun caz nu e incadrat in categoria potrivita. N-am vazut nimic de ras, ci mai degraba de plans. E drama unor oameni simpli, saraci, si a unor adolescenti care nu reusesc sa faca fata unor situatii mai mult sau mai putin complicate. Chiar m-a intristat acest film. Nu-l recomand.

0 0

mitica58

08.09.2018

Nu stiu de ce a fost catalogat ca fiind comedie pentru ca doar cateva scene sunt mai de umor, restul cel mult sunt tragi-comice, insa cele mai multe sunt tragice. Povestea unui adolescent supraponderal abandonat de parinti si traind de azi pe maine alaturi de unchiul sau bolnav, pusti care renunta la a avea grija chiar si de imaginea sa abandonand hainele in favoarea pijamalelor – nu este un subiect de comedie. Terri (Jacob Wysocki) traieste drama izolarii de ceilalti, izolare creata de aspectul sau, de kilogramele in plus. E un pusti in formare, un copil care cauta raspunsuri si actiunile sale nu sunt corect interpretate mai intotdeauna. De exemplu se bucura ca hraneste cu soarecii prinsi in capcane un uliu, dar fapta sa e interpretata de unchiul lui care o descopera, ca fiind cruzime la adresa animalelor (pentru ca dusese capcanele in padure in momentul in care in casa nu a mai putut captura soareci). E un pusti care ar vrea sa comunice, dar nu are cu cine si de aceea e fericit cand reuseste sa faca acest lucru cu cei doi colegi ai sai, Heather Miles (Olivia Crocicchia) si Chad (Bridger Zadina). Toti trei traiesc drama celui respins de colectivitate, a celui batjocorit de cei puternici si nesimtiti. In felul lor cei trei adolescenti incearca sa se descopere pe sine, pe ceilalti si chiar viata cu toate tragediile ei (moartea doamnei Hamish, cearta conjugala a lui Fitzgerald).

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top