Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Thanks for Sharing (2012)

Comedie, Dramă | 07 September 2012 (United States of America)

Tentaţii (i)rezistibile (2012)

Thanks for Sharing

Comedie, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stuart Blumberg

Producător:

Class 5 Films, Olympus Pictures

Dată lansare (SUA):

7 Septembrie 2012

Dată lansare (Romania):

4 Octombrie 2013

Un consultant pe probleme de ecologie, cu spirit ascuțit de competiție (Ruffalo), un tată de familie cu o carieră de succes, dar cu probleme în viața de zi cu zi (Robbins), și un medic de urgențe care și-a pierdut complet controlul (Gad), se luptă cu dependența de sex și, prin oricâte încercări trec, întotdeauna sunt gata să se sprijine unul pe celălalt. Luați separat, fiecare e deștept, fermecător și... cu moralul la pământ, dar împreună ajung să realizeze că s-ar putea să aibă o șansă reală la fericire.

Recenzii

mihaelatb

08.09.2018

Mi-a placut povestea celor 4. Incercarea lor de a-si depasi adictiile. Imi place de Mark Ruffalo, surprinzator de la film la film. Adam este un sex addict, care incearca sa se vindece , sa aiba o relatie, sa se pastreze curat. Mike, conducatorul grupului, harsait de grupuri, de adictii, cu un fiu cleptoman, dependent de droguri, un fiu care are nevoie disperata de increderea si dragostea tatalui. Neil, doctor sex addict si el, care s-a facut doctor din cauza de…ER, nu a visat sa fie Clooney, dar macar Anthony Edwards. Mi-a placut Dede, trecuta de in distributia filmului ca Alecia Moore si nu Pink, pentru ca ea joaca o dependenta de sex aflata in pragul unei iminente sinucideri, si nu canta. Mi-au placut povestile, arderea materialelor pornografice cantand Kumbaya My lord, caderea -de la 5 ani de …curat- si apoi ridicarea, pornirea din nou pe anevoiosul drum al vindecarii, cu o medalie de 24 de ore curat. Mi-a placut Josh Gad pe bicicleta cu casca …roz a lui Dede. Cred ca nota de pe IMDb este nedrept de mica. Eu ii dau 8 si-l trec la favorite.

4 3

mdomnita

08.09.2018

Thanks for Sharing nu a fost un film simplu de urmărit datorită faptului că ne prezintă un gen de persoane cu care nu prea am avut de a face în viața de zi cu zi. Filmul urmărește viețile unor dependenți de sex, o boală care, chiar dacă nu pare la fel de periculoasă ca dependența de droguri sau de alcool, le distruge încet viețile. E de urmărit ce pot face obsesiile aparent nevinovate din oameni și pînă unde pot unii merge fără să își dea seama că își distrug propria viață... MI-a plăcut mult de Pink și de Josh Gad care au jucat foarte bine o prietenie creată între ei în încercarea de a se ajuta să își trateze dependența de sex. Mark Ruffalo nu a fost spectaculos dar a fost o alegere ok pentru rolul lui. După părerea mea merită vizionat, probabil va deschide ochii unora asupra a lucruri ce se întîmplă în jurul nostru fără ca noi să ne putem imagina.

1 4

iulian30

08.09.2018

Desi abordeaza un subiect tabu,cel putin in romania cu siguranta este,dsi sint convins ca avem si aici astfel de probleme.Dar totusi filmul nu mi s-a parut ca reda prea multe detalii in simptome,si manifestari a acestei boli teoretic,probabil ca nici actorilor nu le-a fost prea comod sa se desfasoare natural.Din punct de vdere medical,e o chestie serioasa psihiatrica ca si altele la ora actuala,dar faptul ca arata povestea mai multora ,a fost o chestie interesanta,deci ca scenariu.Deasemenea mi-a placut si prezenta lui Pink pentru prima data intr-un film,ce-i drept,ea a cam jucat natural,ca nu cred ca e prea departe de ce a jucat...Ca telespectator masculin,nu pot sa nu remarc corpul superb care-l are Gvvyneth paltrovv,si ca e obicei rolul de bunt simt pe care l-a jucat si in acest film.Deci un subiect mai altfel,intrpretari destul de bune,mai ales Tim Robbins si Gvvyneth,si chiar si a lui Josh Gad.MA bucur totusi ca a subliniat factorul pozitiv in film.Comedie totusi nu prea a fost,deci pentru mine in final are o nota de 7 cu indulgenta.

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top