Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

That Awkward Moment (2014)

Comedie, Romantic | 29 January 2014 (United States of America)

Acel moment penibil (2014)

That Awkward Moment

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tom Gormican

Producător:

Treehouse Pictures

Dată lansare (SUA):

29 Ianuarie 2014

Dată lansare (Romania):

28 Februarie 2014

<p><span style="font-size: 12.727272033691406px; line-height: 19px; font-family: Georgia, 'Times New Roman', 'Bitstream Charter', Times, serif; color: #333333">Jason, Daniel şi Mikey sunt trei buni prieteni care jură să nu se implice în relaţii serioase după ce unul dintre ei se desparte de iubită. Hotărâţi să se distreze din plin, fără să îşi ia angajamente, ajung să se ataşeze de noile lor partenere şi încearcă tot posibilul să ascundă acest lucru unul faţă de celălalt. Însă, în cele din urmă sunt confruntaţi cu acel moment ciudat în care trebuie să aleagă dacă sunt cu adevărat într-o relaţie sau totul e doar o aventură pentru ei.</span></p>

Recenzii

AliceC

08.09.2018

That awkward moment nu surprinde prin nimic. personajele sunt tipice, situatiile in care acestea nimeresc sunt previzibile, dialogurile nu stralucesc, dar sunt ok, actingul nu e dezastruos (Imogen Poots si Miles Teller mi-au placut).. insa sunt momente in care se intrece masura cu umor pervers si discursuri "romantice" de cliche, incat balanta se inclina mai mult in defavoarea filmului decat invers. Plus la aceasta evenimentele in That Awkward Moment par sa se incilceasca si sa se impiedice unul peste altul fara a-si trage aer in piept, astfel ca nu cantaresc mai nimic (nici pentru personaje, nici pentru spectator). As putea sa continui cu lista tuturor lacunelor in cazul acestui film, insa nu se merita: e prea mediocru si nu iese in evidenta mai cu nimic. In final e o versiune masculina pentru un chick-flick prost. de vizionat cind nu se gaseste nimic mai bun..

5 5

stricted

08.09.2018

buna povestioara ..

0 14

mihaelatb

08.09.2018

mie in general nu-mi plac filmele de comedie care-si sprijina umorul pe glume, aluzii,etc sexuale. Pot fi sarea si piperul unui film, dar nu mancarea in sine. Daca tot umorul unui film se sprijina pe sex, atunci filmul va avea un succes efemer si va fi cotat cu note mici. Cam asta e cazul acestui film. Nu trebuie sa ne iluzionam ca este un film real despre teama barbatilor de a se compromite, legaturi stabile si tot restul. Nu! Este un film in care scenele de sex- foarte explicite-nu ajuta cu nimic in desfasurarea naratiunii filmului. Este un film in care Miles Teller, ma enerveaza -oare cine i-a spus ca arata bine?- in care prietena lui Zac Efron, este nepermis de uratica, in care titlul ar fi trebuit sa fie That Awkward Movie.Pacat de Zac, mie chiar mi-e simpatic!

5 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top