The 4400 (2004)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

11 Iulie 2004

Dată lansare (Romania):

14 Mai 2021

The pilot begins with a ball of light sailing towards Earth, but rather than the expected catastrophic event, thousands of returned abductees are left with no memory of their otherworldly experiences. Each has been gone anywhere from a few months to several decades, but hasn't aged a day. These are the stories of the 4400 abductees after they are returned to Earth. The show follows two NSA agents who are trying to figure out what happened and why. Some of those returned have been affected in mysterious ways with certain abilities, both good and bad.

Recenzii

KgheO

02.03.2009

Misterul pare a fi punctul forte al acestui serial...nu ma impresionat cu ceva nou tocmai de aceea am incetat sa ma mai uit la acest serial...in concluzie un serial ok!!

0 5

ioanlaslo

03.07.2011

Genul acesta de seriale mizeaza poe rasturnarile de situatie si curiozitatea creata de lucrurile considerate ciudate". Adevarul e ca putina evadare din realizatea inconjuratoare nu strica niciodata. Noua oamenilor ne palce sa ne imaginam viitorul omenirii. Ca el este legat de persoane cu capacitati extraordinare, sau e facut de noi insine, aceasta e optiunea pe care fiecare o avem, in functie de felul nostru de a fi. Este ceea ce fac si scenaristii de la "The 4400" : incearca optiuni paralele. Desigur ideea de conspiratie nu poate lipsi dintr-un serial american. Tot ce e "extraordinar" si cu "puteri supraomenesti" trebuie controlat de D.C. E deja un cliseu, de la car enu abdica nici scenaristii serialului. Totusi, printre clisee gasim si lucruri care ne capteaza. Iar ideea de inocenta, bine percutata prin opozitie cu alte personaje prin Maia, tinde sa ne faca sa speram ca lumea poate deveni mai buna. Desigur serialul o sa placa iubitorilor de SF doar, celor la care le palce sa creada ca exista o alternativa la tot ceea ce se intampla astazi in jurul nostru. Daca esti un om "exagerat de rational', evita-l. Daca insa iti place sa crezi ca exista si alte lucruri inafara de cele "vazute cu ochii tai" urmareste-l pana la capat. Un capat care poate te va surprinde. Am sa-l notez cu 8 din 10!

1 0

crazy_bloggera

27.10.2008

Pare interesant, numai ca eu m-am cam saturat se seriale SF si cu prea mult mister.

0 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top