Moonlight Trailer
Trailer #1 02:59

The Adjustment Bureau (2011)

SF, Thriller, Romantic | 03 March 2011 (United States of America)

Gardienii destinului (2011)

The Adjustment Bureau

SF, Thriller, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

George Nolfi

Scenariști:

Philip K. Dick

Producător:

Universal Pictures, Media Rights Capital, Gambit Pictures, Electric Shepherd Productions

Dată lansare (SUA):

3 Martie 2011

Dată lansare (Romania):

11 Martie 2011

Parţial bazat pe nuvela "Adjustment Team" a autorului Philip K. Dick, filmul science-fiction cu elemente romantice "The Adjustment Bureau" îl are in centrul acţiunii pe ambiţiosul şi carismaticul politician David Norris, căruia soarta i-a rezervat un loc privilegiat în Senatul Statelor Unite ale Americii şi care are şanse să devină viitorul preşedinte de la Casa Albă. Atunci când o întâlneşte pe fermecătoarea balerină Elise Sellas şi se îndrăgosteşte de ea, David Norris se abate fără să ştie de la drumul pe care i l-a trasat destinul propriu, moment în care un grup de bărbaţi misterioşi, îmbrăcaţi în costume elegante asemănătoare cu cele ale oamenilor de afaceri şi purtând întotdeauna pălării pe cap, decid să intervină pentru a-l împiedica pe tânărul politician să îşi continue idila cu dansatoarea şi să modifice astfel planurile pe care Divinitatea le-a făcut pentru el. Convins că agenţii destinului de la The Adjustment Bureau îşi vor folosi puterile supranaturale pentru a-l despărţi de Elise, David Norris trebuie să aleagă între a rupe relaţia cu balerina şi a se pleca în faţa destinului implacabil sau a lupta pentru dragostea vieţii lui şi a încerca să îşi impună liberul arbitru.

Recenzii

Tudor-Roshk

08.09.2018

Ma asteptam la mai multe,foarte multe din partea filmului,insa a fost destul de ok.O poveste incantatoare despre lupta impotriva destinului,despre lupta pentru dragoste(pentru a "umple golul din suflet" alaturi de persoana iubita) unde Matt Damon isi joaca rolul foarte bine alaturi de Emily Blunt. Nota 8.

1 1

guspi55

08.09.2018

Parca ii lipseste ceva acestui film! Nu pot sa imi dau seama ce anume ,dar, parca mi s-a parut un pic incomplet in ceea ce priveste scenariul.Totusi un film care merita vazut. Nota 7.

0 1

sweeney

08.09.2018

un film exceptional.....un film ce imbina cu succes elementele SF cu o adevarata poveste romantica...... Emily Blunt superba ca intotdeauna .....Matt Damon face un rol caracteristic talentului sau...... personal ... mi-a placut foarte mult de John Slattery... un film extraordinar ....cu un final fericit si destul de ingenios..... awesome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top