Moonlight Trailer
Trailer #1 01:45

The Adventures of Huck Finn (1993)

Acțiune, Aventuri, Dramă, Familie | 02 April 1993 (United States of America)

Aventurile lui Huck Finn (1993)

The Adventures of Huck Finn

Acțiune, Aventuri, Dramă, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stephen Sommers

Producător:

Walt Disney Pictures

Dată lansare (SUA):

2 Aprilie 1993

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

Provenind din rase si culturi diferite, nonconformistul Huck si sclavul Jim sunt totusi buni prieteni si decid, cu toate riscurile, sa fuga pe raul Mississippi. Aventura pe care o vor trai le va marca viata pentru totdeauna si cu bune si cu rele. Desi Huck fusese invatat ca un sclav nu valoreaza nimic si ca locul lui e in lanturi, el hotaraste sa-si ajute prietenul sa devina un om liber. Pe parcursul calatoriei, Jim il invata pe Huck ca, in ciuda parerii generale, toti oamenii sunt la fel si merita respect. Drumul lor nu e lipsit de peripetii, mai ales cand pe rau nimeresc in razboiul dintre doua tabere rivale, iar Jim e iar amenintat cu sclavia. Impreuna trebuie sa gaseasca puterea si curajul de a face cum le spune inima.

Recenzii

maroknu

08.09.2018

HEI!!!Nu-si aminteste nimeni de Huck Finn?!?Eu am crescut cu filme de genul asta!Ce pot spune,decat ca este un filmulet teribil de hazliu si dinamic cu o actiune inchegata si cu un joc actoricesc ce-ti taie rasuflarea!Merita vazut de catre toate categoriile de varsta,dar in special le recomand copilasilor care inca mai citesc Mark Twain!

1 2

Charlie

08.09.2018

Ah, l-am văzut de nu-ştiu-câte-ori în copilărie şi mult timp a ocupat the top shelf position in camera :))

0 0

Ruxy_Rx

08.09.2018

Foarte frumos acest film .. in special de urmarit cu familia.Vedem un Elijah Wood tanar si haios, cu care ce putin eu nu eram obisnuita. Pacat ca nu este un film popular .. pacat. Un film de suflet ca acesta nu trebuie ratat. 9

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top