Moonlight Trailer
Trailer #1 01:47

The Adventures of Robin Hood

Acțiune, Aventuri, Romantic | (United States of America)

Aventurile lui Robin Hood

The Adventures of Robin Hood

Acțiune, Aventuri, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Curtiz, William Keighley

Producător:

Warner Bros. Pictures

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

<p>Bazat pe celebra legenda engleza, Robin de Locksley este un nobil care este nevoit sa devina hot in momentul in care printul John uzurpatorul incearca sa preia tronul in lipsa fratelui sau. El fuge in Padurea Sherwood cu oamenii sai de incredere, "Merry Men", si isi ia numele de Robin Hood. Incepe sa jefuiasca bogatii pentru a da inapoi saracilor, oamenii din orase care sunt taxati greu de Seriful de Nottingham. Intre timp, el trebuie sa apere tronul si sa o curteze pe Lady Marian. </p>

Recenzii

norocel

08.09.2018

o poveste foarte frumoasa ce merita vazuta. mi-a placut mult actori din acest film , au o tandrete si un stil aparte.

0 0

Falstaff

08.09.2018

Cel mai bun rol al lui Flynn,care i se potriveste ca o manusa.E suficient de remarcat faptul ca parodiile ulterioare ale povestii lui Robin Hood vizeaza intotdeauna interpretarea lui si nu a altor actori care au imbracat faimoasa tunica verde.

1 1

suicune_tudor

08.09.2018

Este clar rolul carierei lui Flynn. Interpretarea sa a celebrului hot englez a devenit sinonima cu imaginea lui Robin Hood. Cand cineva iti spune despre Robin Hood, aproape instantaneu iti apare in minte imaginea lui Flynn. Oricum, nu s-ar fi descurcat fara ajutorul Oliviei de Havilland si al celorlalti actori. Iar "off-screen", o contributie majora a avut-o muzica, tema de dragoste fiind poate cea mai frumoasa tema de dragoste din istoria filmului.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top