Moonlight Trailer
Trailer #1 01:13

The Adventures of Tintin (2011)

Aventuri, Animaţie, Mister | 25 October 2011 (New Zealand, United States of America)

Aventurile lui Tintin (2011)

The Adventures of Tintin

Aventuri, Animaţie, Mister (New Zealand, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Steven Spielberg

Producător:

Paramount, Columbia Pictures, WingNut Films, Amblin Entertainment, Nickelodeon Movies, Hemisphere Media Capital, The Kennedy/Marshall Company

Dată lansare (SUA):

25 Octombrie 2011

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2011

Combinand elemente din romanele grafice "The Crab with the Golden Claws", "The Secret of the Unicorn" si "Red Rackham’s Treasure" ale autorului de benzi desenate belgian Georges Remi, cunoscut sub pseudonimul Herge, animatia "The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn" urmareste noile aventuri ale tanarului jurnalist Tintin, pe care flerul profesional il ajuta sa descopere povestile ce au potentialul de a se transforma in reportaje de succes, dar in acelasi timp il baga adeseori in bucluc si ii pune viata in pericol. Dupa ce Tintin si cainele lui Snowy intra in posesia unui indiciu care ii conduce la o corabie scufundata la prora careia se afla un unicorn si care a fost comandata in trecut de catre Francis Haddock, pornesc impreuna la o vanatoare de comori. Numai ca, pentru a ajunge la comoara pierduta in valuri, Tintin trebuie sa il invinga pe diabolicul pirat Red Rackham, ajutat fiind de catre un mostenitor al capitanului Francis Haddock si de catre detectivii gemeni Thompson si Thomson, care se afla pe urmele unui condamnat evadat din inchisoare.

Recenzii

sweeney

08.09.2018

Un film extraordinar care reuseste cu usurinta sa iti aduca aminte de copilarie ,de toate aventurile si amintirile din fata blocului. The Adventures of Tintin este o animatie marca Steven Spilberg cat si Peter Jackson care aduce aminte de Indiana Jones ... 3D-ul aduce un plus mare acestei productii iar distributia cuprinde nume sonore in frunte cu Daniel Craig .

3 3

Kosty78bv

08.09.2018

Nu fac descriere la film dar acest film sa difuzat mai intai in romania apoi in SUA ? Data lansare (SUA): 21 Decembrie 2011 Data lansare (Romania): 28 Octombrie 2011

1 3

mdomnita

08.09.2018

Nu sunt familiar cu cărțile pe baza cărora s-a făcut filmul și probabil din cauza asta nu prea am ce comenta legat de acuratețea realizării sau alte detalii de producție. Animația e impecabilă din punct de vedere tehnic, dar avînd în vedere calitatea acesteia mă așteptam la mai mult și de la scenariu. Din păcate, scenariul filmului nu m-a impresionat. Spielberg a reușit, într-adevăr, să creeze un film de văzut în familie destul de bun, dar lipsește ceva, e ”sec”. Dacă ar fi să descriu scenariul într-o frază ar fi ”Raiders of the lost Ark fără Indiana Jones, animat și cu personaje din benzi desenate”. Tot timpul filmului m-am simțit cam ca într-un roman al lui Jules Verne, unde se întîmplă multe lucruri absurde și unde întotdeauna eroul principal obține ce dorește cu ajutorul diverselor invenții și tehnologii. Ceea ce lipsește în aventurile lui Tintin e acțiunea, suspansul sau umorul, acel ceva care să facă filmul să sclipească.

5 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top