Moonlight Trailer
Trailer #1 02:08

The Affair of the Necklace (2001)

Dramă, Istoric | 20 November 2001 (United States of America)

Afacerea "Colierul" (2001)

The Affair of the Necklace

Dramă, Istoric (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Charles Shyer

Scenariști:

John Sweet

Producător:

Alcon Entertainment

Dată lansare (SUA):

20 Noiembrie 2001

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Jeanne de la Motte Valois este o contesa al carei titlu regal a fost sters de catre familia regala la sfarsitul anilor 1800. Hotarata sa readuca la lumina numele si prestigiul de care se bucura inainte familia ei, Jeanne se implica politic cu un trio de conspiratori din care face parte amantul ei, Retaux de Villette, sotul ei, Nicolas, si un conte italian misterios. Ei vor sa obtina un colier de diamante care valoreaza milioane. Jeanne nascoceste o serie de scrisori uitate, care o leaga pe Marie Antoinette de coruptul cardinal Louis de Rohan si astfel intrigile incep sa dea roade...

Recenzii

jake

08.09.2018

O poveste captivanta in niste decoruri de epoca, un plan ingenios si complex in care personajele implicate se misca precum piesele unei table de sah, impinse de mintea iscutita a unei contese dornice de a recastiga gloria familiei.

3 3

sinradu

08.09.2018

Povestea este exagerată, nerealistă, romantismul în care se vrea îmbrăcată este cam de prost gust; mai mult, scenariul are probleme mari, replicile sînt adesea forţate, situaţiile devin uneori aberante. În schimb, costumele sînt bine făcute. Cu alte cuvinte, un eşec în satin şi brocart.

4 2

Stardust

08.09.2018

Un film bun dupa parerea mea.E o adaptare dupa romanul lui Alexandru Dumas-Colierul Reginei.Costumele,decorul au fost punctele foarte ale acestui film.

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top