Dragostea unui presedinte american (1995)

The American President

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Rob Reiner

Producător:

Columbia Pictures, Castle Rock Entertainment

Dată lansare (SUA):

17 Noiembrie 1995

Dată lansare (Romania):

10 Mai 2021

<p align="justify">Andrew Shepherd este cel mai puternic om de pe planeta, presedintele Statelor Unite ale Americii care se indragosteste de Sydney Wade, o tanara reprezentanta a gruparilor ecologiste care urmareste sa impuna parlamentarilor ideile si argumentele ei politice. El trebuie sa faca fata pretentiilor cetatenilor si in acelasi timp sentimentelor sale pentru Sydney. Andrew trebuie sa mentina o relatie la care tine, sa isi pastreze admiratorii, sa linisteasca si sa multumeasca presa si tara si sa infrunte ca demnitate adversarul politic. Din fericire, alaturi de el si gata oricand sa-i ofere ajutorul, se afla seful staff-ului sau (Martin Sheen), consilierul politicii sale A.J. MacInerney si Lewis Rothschild, si altii care impreuna formeaza o echipa traznita, inimoasa si fidela Presedintelui.</p>

Recenzii

svety

08.09.2018

Asa de mult mi-a placut cum a jucat Annette Bening, atat de frumoasa si naturala! Un film pe care il urmaresti cu placere.

2 1

crazy_bloggera

08.09.2018

Un film excelent cu doi actori magnifici, Michael Douglas si Annette Benning. L-am vazut de foarte multe ori si l-as mai vedea de cate ori as avea ocazia.

2 1

cezarica98

08.09.2018

Un film dragut, romantic care mi-a placut mult, si l-as vedea de cate ori am ocazia, un film cu doi actori indragiti, care isi arata inca odata talentul lor actoricesc, un film de privit impreuna cu persoana iubita.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top