Moonlight Trailer
Trailer #1 02:18

The Astronaut Farmer (2006)

Aventuri, Comedie, Dramă, SF | 15 October 2006 (United States of America)

The Astronaut Farmer (2006)

The Astronaut Farmer

Aventuri, Comedie, Dramă, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Polish, Peter Kern

Producător:

Polish Brothers Construction

Dată lansare (SUA):

15 Octombrie 2006

Dată lansare (Romania):

17 Septembrie 2021

<p class="MsoNormal"> </p><p align="justify"><span style="line-height: 15.6000003814697px">Charles e un astronaut NASA forţat de împrejurări să se retragă din activitate mult prea devreme pentru a putea salva ferma familiei. Însă el nu a renunţat niciodată la visul de a călători în cosmos şi încearcă să-şi construiască propria rachet, în ciuda eforturilor guvernamentale de a-i zădărnici planurile.</span> </p>

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Inca un film cu neobositul vis american al unui fermier ce vrea sa ajunga in spatiu si care isi construieste propia naveta spatiala. Filmul nu e slab, actorii au prestatii decente, realizarea nu e rea, insa e genul de productie cu sentimentalisme de 2 lei si scenariu a la "Sclava Izaura" ce va aparea pe Hallmark in cativa ani.

5 6

premamotion

08.09.2018

Este un film frumos si educativ. Da un exemplu foarte clar despre cum trebuie sa ne urmam si sa ne traim visele. Frumos!

3 1

Vladutzz

08.09.2018

Am încercat să mă plasez în aceiaşi situaţie ca şi el,m-am aşezat comod şi am închis ochii preţ de câteva secunde.N-am mai fost atât de liniştit sufleteşte şi împăcat cu mine însumi încă de când eram foarte mic copil,şi credeţi-mă,este cel mai plăcut sentiment.Foarte adevărat totuşi,avem vise diferite însă acest film mi-a reamintit căci încă ne permitem să visăm.Îl recomand celor care nu mai au curajul sau au uitat cum e să visezi,căci la urma urmei cu asta ne hrănim,asta ne face puternici îndemnându-ne să mergem mai departe.

6 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top