Moonlight Trailer
Trailer #1 03:04

The Aviator (2004)

Dramă | 17 December 2004 (United States of America)

Aviatorul (2004)

The Aviator

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Martin Scorsese, Gore Verbinski

Producător:

Miramax, Appian Way, Forward Pass, Cappa Productions, Initial Entertainment Group (IEG), IMF Internationale Medien und Film GmbH & Co. 3. Produktions KG, Mel's Cite du Cinema, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

17 Decembrie 2004

Dată lansare (Romania):

26 Octombrie 2021

Unul dintre cele mai interesante personaje ale secolului XX, Howard Hughes (industrias, producator de film si unul din marii inventatori americani) se considera mai presus de toate, aviator. In aceasta poveste spectaculoasa, regizorul Martin Scorsese pune în prim plan cea mai prolifica perioada din viata lui Hughes (interpretat de Leonardo DiCaprio - castigator al Globului de Aur) - cea din anii ‘20 pana in ‘40. A fost o perioada cu mari inventii in domeniul aeronauticii, povesti de dragoste (inclusiv cea cu Katharine Hepburn, interpretata de Cate Blanchett) si batalii crunte între corporatii. Fiti gata pentru o calatorie extraordinara, alaturi de un miliardar excentric, geniu si nebun în acelasi timp.

Recenzii

Laczeee

08.09.2018

... poate duce la nebunie. Viata lui Howard Hughes (di Caprio)... un om puternic si renumit.... cum era el oare in realitate? Daca filmul chiar prezinta viata lui cat de cat precis, atunci foarte grea. A avut totul bani, femei, renume si totusi viata lui era o dezordine. Se prezinta numai secvente din viata lui, dar secvente cheie, bine alese.

7 9

indy

08.09.2018

Desi putin ciudat...merita vazut

4 7

Mynsc

08.09.2018

Nu credeam ca un film de 170 minute poate sa ma tina pana la capat lipit de fotoliu. Interpretarea actorilor e remarcabila, povestea e solida, fara momente in care sa iti dea impresia ca bate pasul pe loc, iar subiectul ales e unul foarte interesant dupa parerea mea. Imi pare extrem de rau ca am amanat vizionarea sa atat de mult, insa sunt foarte bucuros ca pana la urma l-am vazut.

8 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top