Moonlight Trailer
Trailer #1 02:21

The Back-Up Plan (2010)

Comedie, Romantic | 23 April 2010 (United States of America)

Plan de rezerva (2010)

The Back-Up Plan

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Alan Poul

Scenariști:

Kate Angelo

Producător:

Escape Artists, CBS Films

Dată lansare (SUA):

23 Aprilie 2010

Dată lansare (Romania):

18 Iunie 2010

Dupa ce l-a cautat ani de-a randul fara succes pe barbatul perfect alaturi de care sa intemeieze o familie, Zoe decide sa solutioneze problema pe cont propriu si sa devina mama prin procedeul fertilizarii in vitro. Numai ca destinul ii joaca o festa si, chiar in ziua in care este anuntata ca a ramas insarcinata cu gemeni, femeia il intalneste pe barbatul visurilor ei. Stan este inteligent, atragator si devotat, iar Zoe simte ca se poate baza pe el in orice situatie, insa nu are curajul de a-i marturisi ca poarta in pantece doi copii conceputi pe cale artificiala. Schimbarile bruste de dispozitie ale lui Zoe il deconcerteaza pe Stan, care nu stie cum ar trebui sa reactioneze la ele, dar atunci cand afla ca femeia va deveni mama isi asuma imediat responsabilitatile de tata. In mod normal, un cuplu se indragosteste, se casatoreste si concepe un copil, insa in cazul lui Zoe si al lui Stan oridinea pare sa se fi inversat. Va rezista oare relatia lor testului pe care il presupune dificultatea asumarii calitatii de parinte?

Recenzii

Popy

08.09.2018

cred ca filmul va fi foarte fain .Genurile de comedie si dragoste sunt foarte apreciate de multa lume

2 7

pityu

08.09.2018

e destul de plictitsitor in general cu cateva momente comice dar nu multe. Trailerul iti da un sentiment ce film bun dar pe cand il urmaresti e total diferit. Daca ar fi fost o actrita mai putin cunoscuta ca J Lo ar fi si mai rau, si asa am adormit in timp ce ma uitam la film poate a 2 oara o sa fie mai interesant daca ma mai uit

9 7

anca_georgiana

08.09.2018

un firm foarte lejer, cu o poveste destul de banala si necusuta, nu stiu, mie una mi s-a parut o pierdere de timp,nimica nou, jennifer se pare ca nu doreste sa evolueze ca actrita, a avut un rol bun in el cantate, dar...acest film este unul de duzina si este previzibil pe tot parcursul.

12 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top