Moonlight Trailer
Trailer #1 02:26

The Beaver (2011)

Dramă | 11 February 2011 (United Arab Emirates, United States of America)

Castorul (2011)

The Beaver

Dramă (United Arab Emirates, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jodie Foster

Producător:

Anonymous Content, Summit Entertainment, Participant Media, Imagenation Abu Dhabi FZ

Dată lansare (SUA):

11 Februarie 2011

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

Walter Black este director la o companie producatoare de jucarii aflata in pragul falimentului, este casatorit cu Meredith si are doi baieti pe nume Porter si Henry, insa problemele profesionale si familiale l-au determinat sa intre intr-o depresie severa, pe care nu reuseste sa o invinga nici cu ajutorul psihiatrilor. Satula sa isi vada sotul autodistrugandu-se, Meredith il da afara din casa, iar Walter se simte atat de deznadajduit incat isi propune sa se imbete si sa se sinucida. Tentativa de sinucidere esueaza, iar atunci cand se trezeste din betie Walter constata ca are alaturi o marioneta in forma de castor, pe care a gasit-o intr-un tomberon in seara precedenta. Castorul se transforma treptat intr-un alter-ego al lui Walter Black, iar barbatul invata sa comunice cu angajatii si familia prin intermediul marionetei, care scoate la lumina latura pozitiva a personalitatii lui si il vindeca de depresie, ajutandu-l totodata sa o recucereasca pe Meredith si sa isi salveze compania de la faliment. Walter Black relationeaza din nou cu mezinul Henry, singurul care il considera nebun fiind Porter, care este indragostit de populara majoreta Norah si intocmeste in secret o lista de asemanari intre el si tatal sau pentru a evita sa-i calce acestuia pe urme.

Recenzii

Popa.Doina

08.09.2018

eu o ador pe J.Foster si abia astept filmul . Sunt sigura ca fiind prieteni si in afara platoului ( j.f si m.g. ) acest lucru o sa se simta si in film

0 5

nemilosul

08.09.2018

Am vazut filmul, e o poveste interesanta, despre un om care incearca sa-si invinga depresia cu ajutorul unei papusi castor. sincer sa fiu ma bucur ca Mel Gibson joaca in filmul asta, joaca destul de bine. Filmul e de nota 7, merita urmarit.

1 2

cristimarc

08.09.2018

Cam asa arata Mel si Jodie la 20 de ani dupa Maverick ( adica, si-au pus pirostriile si au facut masa )…buimaci, depresivi, incorsersati, nestiind ce sa faca cu mariajul si copii. Un film cu o regie si montaj impecabile sub bagheta lui Jodie Foster care nu rezista unei tentatii intelectualicesti de a diseca o depresie, la care se adauga un scenariu care incearca sa umanizeze, cat se poate, dementa si peste toate, un Mel Gibson care s-a ridicat ca Lazar si ne-a reamintit de ce-l iubim de vreo patru decenii.

18 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top