The Best of Enemies

The Best of Enemies

Aventuri, Comedie, Război (United Kingdom, Italy)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Guy Hamilton

Producător:

Dino de Laurentiis Cinematografica

Dată lansare (Romania):

28 Iulie 2021

  Este anul 1941 si maiorul Richardson impreuna cu pilotul Burke se prabusesc cu avionul in desert, in timp ce survoleaza Etiopia intr-o misiune de recunoastere. Capturati de catre capitanul italian Blasi, cei doi englezi sunt eliberati cu conditia sa le permita inamicilor sa cucereasca un mic fort din vecinatate. Dupa ce se intorc teferi la baza militara, Richardson si Burke primesc ordinul de a ataca fortul respectiv si de a-l lua prizonier pe capitanul Blasi impreuna cu toti soldatii sai. Desi nu il simpatizeaza pe ofiterul italian, maiorul Richardson este un gentleman care isi respecta cuvantul, motiv pentru care nu agreeaza ideea de a se razboi cu acesta. In urma unui incendiu de padure, ambele tabere se refugiaza intr-o zona de siguranta, iar Richardson il captureaza pe Blasi. Incercand sa ii escorteze pe dusmanii italieni pana la baza britanica, Richardson se rataceste si ajunge la un fort parasit, acolo unde sunt pradati de arme si bocanci de catre un trib ostil de bastinasi. La Addis Abeba, capitanul Blasi si soldatii sai sunt urcati pe un vapor si trimisi intr-un lagar de prizonieri, spre necazul maiorului Richardson care intre timp s-a imprietenit cu ofiterul italian. 

Recenzii

KATAKLYSM

08.09.2018

unde gasesc o subtitrare romana sau in engleza a filmului asta? help me, please!

0 1

Bibi_TM

08.09.2018

În 1941 în timpul războiului deșert în Abisinia (Etiopia) căpitanul italian Blasi și supleantul britanic Richardson oscileaza între a fi dușmani înverșunați sau ... cei mai buni prieteni, în funcție de circumstanțe. Pelicula filmata intr-un desert din Israel este una din cele mai simpatice comedii de razboi.

0 0

corcodus

08.09.2018

un film superb prin mesajul ce il transmite; sordi cred ca a facut unul din cele mai bune roluri din cariera lui, el a fost piperul iar niven sarea.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top