Moonlight Trailer
Trailer #1 03:33

The Big Sleep

Crimă, Dramă, Mister, Thriller | (United States of America)

Somnul de veci

The Big Sleep

Crimă, Dramă, Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Howard Hawks

Producător:

Warner Bros. Pictures

Dată lansare (Romania):

21 Mai 2022

Detectivul privat Philip Marlowe este angajat de generalul Sternwood, care se afla pe patul de moarte, sa rezolve mai multe probleme care il deranjeaza si care ii dau familia peste cap, dar mai ales sa aiba grija de fiica sa mai mica, Carmen. Marlowe afla, dupa ce investigheaza, ca fiecare problema are in centru disparitia angajatului preferat al generalului, care a fugit in lume cu sotia unui mafiot. In timp, Marlowe realizeaza ca de fapt fiecare problema este o acoperire pentru o alta, asa ca se confrunta cu crime, santaj, dar si cu... dragostea.

Recenzii

Raya

08.09.2018

Alambicată poveste...Şi multiple personaje işi dorm somnul de veci, fără a afecta emoţional pe ceilalţi, în schimb le complică existenţa teribil, însă totul pare a se rezolva dacă Marlowe se gâdilă la urechea dreaptă...Ca să citez un cinefil, pelicula trebuie urmărită cu ochii mari, mari, ca să nu rataţi vreun detaliu ce v-ar aduce iluminarea enigmelor.

2 2

don.corleone

08.09.2018

Personajul principal creat de Howard Hawks, detectivul Philip Marlowe, e rafinat, cinic și ironic, atat regizorul cat scenaristii dau dovadă de remarcabile abilități tehnice.10/10

1 1

ChrisfloydOS2001

08.09.2018

frumos iar prezenta celor doi deja cunoscuti laurel si bogie face tot farmecul si ce suspans...totul pana la trezirea din somnul de veci!

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top