Moonlight Trailer
Trailer #1 02:13

The Big Year (2011)

Comedie | 13 October 2011 (United States of America)

Un an de pomina (2011)

The Big Year

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Frankel

Producător:

Ingenious Media, Fox 2000 Pictures, Red Hour Films, Deuce Three Productions, Sunswept Entertainment, Dune Entertainment, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

13 Octombrie 2011

Dată lansare (Romania):

27 Ianuarie 2021

Trei observatori de păsări fanatici petrec un an întreg concurând în a observa cel mai mare număr de specii, în vreme ce El Nino trimite o varietate extraordinară de rase rare în zbor către S.U.A.., dar ei descoperă rapid că există lucruri mai importante decât competiția.

Recenzii

sweeney

08.09.2018

Un film foarte dragut ...extrem de relaxant The Big Year surprinde cu o poveste frumoasa,cu o distribuitie generoasa din care fac parte nume precum Jack Black,Owen Wilson sau Steve Martin. Personal la acest film mi-a placu foarte mult coloana sonora si peisajele extraordinare. Un film minunat care va aduce cu siguranta bucurie.Un film pe care-l recomand cu foarte mare placere.

10 2

grig33

08.09.2018

O distributie foarte buna, dar filmul este mai mult un documentar decat o comedie si pot spune ca a avut putine momente comice. Ma asteptam la ceva de ras ca e comedie, nu la un documentar despre pasari :)) ori cum nimic de ras momente bune si atat

0 5

Molfuzul

08.09.2018

Un film ușor de week-end.Deși pentru o comedie are o distribuție foarte bună, din punctul meu de vedere filmul nu strălucește. Poate și din cauza faptului ca aplică aceeași formulă stereotipă pe care o tot văd de vreo patruzeci de ani, în care un grup de persoane aleargă pe tot globul după ceva (comori, păsări, moșteniri fabuloase) sau din cauza a ceva (curse de masini, avioane, baloane, bărci), ceea ce dă naștere multor momente hilar-penibile. Din păcate, aceste momente cam lipsesc din acest film, multe secvențe alunecând spre un soi de romance cu tente moralizatoare.

3 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top