Pasarea albastra (1976)

The Blue Bird

Aventuri, Familie, Fantasy, Dramă (Russia, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

George Cukor

Scenariști:

Aleksei Kapler

Producător:

Lenfilm, Sovinfilm, Edward Lewis Productions, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

5 Aprilie 1976

Dată lansare (Romania):

26 Februarie 2021

 The Blue Bird este un film de aventura/drama/familie/fantezie, aparut in anul 1976. De regia acestui film s-a ocupat George Cukor, iar de scenariul acestui film s-au ocupat Alfred Hayes, Aleksei Kapler, Maurice Maeterlinck si Hugh Whitemore. In rolurile principale ii putem urmari pe Elizabeth Taylor, Jane Fonda, Ava Gardner, Cicely Tyson sau Robert Morley. Un grup de tarani, copii, Mytyl impreuna cu fratele acesteia, Tyltyl, sunt condusi spre o incercare magica, pentru fabuloasa Blue Bird of Happiness (Pasarea Albastra a Fericirii), de catre Zana Berylune. In timpul aventurii lor, sunt acompaniati de catre prezentele umanizate ale unui caine, unei pisici, unei lumini, foc, paine si multe alte entitati. Daca vor reusi micutii nostri eroi sa gaseasca ce trebuie sau nu, veti afla doar urmarind acest film de aventura care nu trebuie ratat de iubitorii genului.

Recenzii

Dennyssa

08.09.2018

Ce fel de film e acesta? N-am auzit in viata mea de el. S-ar putea sa fie totusi frumos, dar acest lucru il voi afla dupa ce o sa-l vad.

0 6

mchiurte

08.09.2018

Un film exceptional de captivant.Cu o distributie de zile mari:Elizabeth Tylor,Jane Fonda,Ava Gardner,etc.Nu prea am auzit de un film cu aceste genii ale cinematografiei jucand impreuna.Mie,una mi-a placut.Nu stiu daca altora le-a placut la fel de mult ca mie.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top