Moonlight Trailer
Trailer #1 04:31

The Blues Brothers (1980)

Muzică, Comedie, Acțiune, Crimă | 17 June 1980 (United States of America)

The Blues Brothers (1980)

The Blues Brothers

Muzică, Comedie, Acțiune, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Landis

Producător:

Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

17 Iunie 1980

Dată lansare (Romania):

18 Octombrie 2021

O colectie de superstaruri din lumea muzicii country si blues s-au reunit intr-un recital de forta, unde comedia si muzica de buna calitate ofera 133 de minute de spectacol non-stop. Scenariul ne propune povestea a doi frati crescuti la orfelinat, "putin" certati cu legea, care au ocazia de a-si spala pacatele prin stringerea de fonduri pentru a salva orfelinatul unde au crescut. Drumul lor este presarat de aventuri, unele comice, altele de-a dreptul neverosimile si de scene muzicale, unde nume "grele" ale genului ofera recitaluri de exceptie.

Recenzii

loreena76

08.09.2018

film slab din punct de vedere al intrigii, dar cu o coloana sonora ajunsa celebra, o pagina de start in istoria muzicii blues

2 2

serban2u

08.09.2018

Un film muzical tare haios! Muzica buna , o gramada de somitatii , o actiune antrenanta , comedie spumoasa pe alocuri , un film care nu trebuie pierdut din vedere . L-am vazut si revazut de cateva ori in decursul timpului in diferite ocazii , cu aceasi placere .

1 0

Valdemare

08.09.2018

Are o coloana sonora de mare valoare care face sa merite fiecare minut din acest film. Il recomand cu mare caldura celor care iubesc sau vor sa asculte cateva pagini din istoria muzicii blues.

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top