Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

The Book of Eli (2010)

Acțiune, Thriller, SF | 11 January 2010 (United States of America)

Cartea lui Eli (2010)

The Book of Eli

Acțiune, Thriller, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Albert Hughes, Allen Hughes

Scenariști:

Gary Whitta

Producător:

Alcon Entertainment, Silver Pictures

Dată lansare (SUA):

11 Ianuarie 2010

Dată lansare (Romania):

29 Ianuarie 2010

O poveste post-apocaliptică, în care un bărbat singur își face cărare prin luptă de-a lungul Americii pentru a proteja o carte sacră care deține secretele pentru salvarea umanității.

Recenzii

166 Ordonare după: | |

Dinamo9

08.09.2018

N'a fost rau dar se putea mai bine. Merita vazut odata. Denzel Washington nu s'a ridicat la asteptarile mele si banuiesc ca si a altora. Mi s'a parut un film interesant dar n'a fost chiar asa. Oricum....e bunisor dar credeam ca o sa fie mai interesant. Nota 8.

4 5

Getbeget

08.09.2018

Actori buni. Mesaj apocaliptic si mistic. Actiune antrenanta. Toate premisele sunt prezente pentru a vedea un film bun. Il astept cu nerabdare.

4 7

Amareto

08.09.2018

incep prin a spune ca merita ...mai departe daca ar fi sa despicam filmul '' in patru cred ca pe primul loc e regizorul care a creeat ceva sublim ...total neasteptat...superba impletirea efectelor vizuale cu muzica care e de asemenea de nota 10 ....aveam impresia ca ma regasesc acolo in peisaj ....super realism....mai departe o interpretare foarte buna a marelui actor Denzel Washington care da aroma necesara acestei productii ...mai departe actiunea care nu e punctul forte dar acceptabil ...scenele de lupta sunt cam gen Mad Max dar mai slabute ...si nu in ultimul rand sa amintim mesajul pe care il transmite Foarte bun nota 9+

13 12

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top