Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

The Book of Life (2014)

Romantic, Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantasy | 01 October 2014 (Mexico, United States of America)

Cartea vieții (2014)

The Book of Life

Romantic, Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantasy (Mexico, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jorge R. Gutierrez

Scenariști:

Jorge R. Gutierrez, Doug Langdale

Producător:

Reel FX Creative Studios, Chatrone, Twentieth Century Fox Animation, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

1 Octombrie 2014

Dată lansare (Romania):

17 Octombrie 2014

<p>Manolo, un tânăr ce dorește să-și clădească singur drumul, dar este constrâns de așteptările familiei, pleacă într-o aventură în care va trece prin trei lumi fantastice.</p>

Recenzii

angerfist

08.09.2018

O poveste interesanta,despre o sarbatoare hispanica dupa care nu prea se fac filme(cel putin nu la Hollywood) ,este haioasa relatia dintre Xibalba si La Muerte,merita un 7.

1 0

corcodus

08.09.2018

un desene animat dragut, plin de umor, desi plin de clisee , nu e plictisitor; oricum tema mersului in purgatoriu dupa persoana iubita a mai fost abordata si in alte filme, cel mai mult mi-a placut cel in care a jucat robin williams.

0 0

sweeney

08.09.2018

O animatie draguta, cu o poveste interesanta in spate, o morala puternica si niste personaje destul de ok construite si care reprezinta ceva. Vizual are niste aspecte pozitive, niste culori puternice iar vizunea creatorilor este interesanta. Amuzant este intr-o mica masura iar inceputul parca a fost usor plictisitor. Totusi situatia se redreseaza, ritmul devine mai alert iar totul spre un final destul de frumos. The Book of Life primeste un 6 din partea mea. Parca nu a avut intenistatea necesara pentru a primi o nota mai mare chiar daca aspectele legate de tema abordata au fost ok.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top