Moonlight Trailer
Trailer #1 02:01

The Boondock Saints II: All Saints Day (2009)

Acțiune, Thriller, Crimă | 24 November 2009 (United States of America)

Sfinții de la periferie II: Ziua tuturor sfinților (2009)

The Boondock Saints II: All Saints Day

Acțiune, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Troy Duffy, David Dobkin

Producător:

Stage 6 Films, Chris Brinker Productions

Dată lansare (SUA):

24 Noiembrie 2009

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

Sequel al filmului independent "The Boondock Saints" din anul 1999, "Boondock Saints II: All Saints Day" ii are in centrul actiunii pe fratii gemeni Murphy si Connor MacManus, care au imbratisat misiunea de a salva planeta de oamenii rai si de a-i razbuna pe cei care au cazut victime Mafiei din Boston. Desi s-au retras de cativa ani in vaile linistite ale Irlandei, departe de trecutul lor tumultuos si de tehnologia moderna, Connor si Murphy MacManus decid sa se intoarca in Boston pentru a razbuna asasinarea unui preot la care tineau foarte mult.   Fiind vanati de catre fiul mafiotului Yakavetta pe nume Concezio si avand-i pe urme pe criminalul Romeo si pe agenta FBI Eunice Bloom, fratii MacManus pornesc o cruciada sangeroasa si violenta impotriva crimei organizate din statul nord-american Massachusetts, cu scopul de a reinstaura justitia si dreptatea.

Recenzii

piticu6633

08.09.2018

nu am vazut filmul acesta.am vazut partea 1 ,si as vrea sa vad si partea 2,primul imi place mult si cred ca si partea2 .este mai bun.

1 2

-Bat3rie-

08.09.2018

Abia astept sa apara sau sa-l pot gasi undeva deoarece ma impresionat prima parte si sper ca si acesta va fi la fel!!

2 3

BrokenDarkne55

08.09.2018

e interesant filmul dar nu se ridica la nivelul primului, faza cu tatuajele e cam exagerata, usor blasfemic. S-a pastrat putin din atmosfera ceea ce e bine, sa vedem urmatorul ce ne pregateste as face cateva comparatii subtile dar mi-e sa nu intre la spoiler

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top