Moonlight Trailer
Trailer #1 02:44

The Boss (2016)

Comedie | 07 April 2016 (United States of America)

Șefa (2016)

The Boss

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ben Falcone

Scenariști:

Steve Mallory

Producător:

Universal Pictures, On the Day

Dată lansare (SUA):

7 Aprilie 2016

Dată lansare (Romania):

15 Aprilie 2016

<p>Michelle Darnell e o bogătană, care face risipă și excese cu orice ocazie. Când e prinsă cu niște ilegalități, ajunge falită, dar asistenta ei, Claire, îi rămâne loială și chiar o primește în propria casă. Nu e ușor pentru fosta afaceristă de succes, lipsită de scurpule să-și refacă reputația. Michelle, însă, arde de nerăbdare să redevină șefă așa că, inspirată de o vizită la școala fiicei lui Claire, pune bazele unui imperiu al brioșelor. </p>

Recenzii

annemarie_s

08.09.2018

Trăznit si amuzant, cu ceva exagerări de scenariu pe ici, pe colo. De asemenea, ofera o imagine pe jumătate in gluma, pe jumătate in serios, despre cateva principii de funcționare ale societatii capitaliste. Bun pentru relaxare. Melissa McCarthy face un rol suculent si are multe replici cu un umor tăios.

0 0

Dragos_87

08.09.2018

Fa bine ca sa ajungi bine.Cam asa pot sa descriu comedia asta usor digerabila cu replici pe care le-am gustat bine.Scene lungi cu replici subtile pe ici colo si cliseele la fel.Melissa McCarthy face un rol bun desi povestea nu e cine stie ce dar are stilul ei care te bine dispune mereu.Cam grabit sfarsitul dar o vizionare tot merita,asa ca il recomand o data sa va binedispuna in momentele dificile!

0 0

corcodus

08.09.2018

o comedioara acceptabila, scenariul e previzibil, uneori si replicile, deasemenea si finalul, dar merge vazuta o data.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top