Moonlight Trailer
Trailer #1 01:31

The Bourne Ultimatum (2007)

Acțiune, Dramă, Mister, Thriller | 03 August 2007 (Germany, United States of America)

Ultimatumul lui Bourne (2007)

The Bourne Ultimatum

Acțiune, Dramă, Mister, Thriller (Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Paul Greengrass

Producător:

Universal Pictures, The Kennedy/Marshall Company, Ludlum Entertainment, Motion Picture BETA Produktionsgesellschaft, Bourne Again

Dată lansare (SUA):

3 August 2007

Dată lansare (Romania):

10 August 2007

Dupa ce iubita sa Marie a murit atinsa de un glont ucigas, Bourne a vrut razbunare. Dupa ce s-a razbunat a considerat ca se poate retrage incercand sa uite si sa renunte la a- si mai cauta trecutul. Dar pagina intai a unui ziar londonez face intr-o zi speculatii despre existenta lui si astfel linistea ia sfarsit si el se afla din nou in vizorul unora. Programul Treadstone, top secret, care l-a transformat pe el in super asasin este acum mort. Dar s-a nascut un alt program, Blackbriar care a creat o noua generatie de ucigasi, ascunsi ochilor din afara guvernului. Acestia sunt deci la dispozitia Guvernului, 100 %. Pentru ei Bourne este o amenintare care valoreaza 30 milioane de dolari. Acesta trebuie eliminat odata pentru totdeauna. Pentru Bourne, acesti asasini sunt singura legatura pe care o are cu trecutul sau.

Recenzii

andrei_c

08.09.2018

cu siguranta merita vazut. toate filmele din serie merita :D

0 2

jediklaus

08.09.2018

Si aceasta ultima parte a trilogiei Bourne este excelent realizata. Chiar daca, spre deosebire de primele doua, este filmat mai mult in SUA, filmul are aceeasi intensitate si adrenalina ca primele doua serii. Iar, pentru Kitty21: Spui ca ai toate filmele, dar inca nu le-ai vazut? Ti le recomand, pentru un weekend; te asigur ca nu vei regreta.

0 1

Rudolfo

08.09.2018

un film care merita vazut...te face surprins in fiecare clipa a filmului,multa actiune si spionaj la maxima clasa...dar parerea mea este ca primele doua partzi au fost total diferite fata de Ultimatumul lui Bourne...vizionare placuta!!!

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top