Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

The Break-up Artist (2009)

Comedie, Romantic | 09 August 2009 (United States of America)

The Break-up Artist (2009)

The Break-up Artist

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Steve Woo, Stephen T. Kay

Scenariști:

Patrick Andrew O'Connor, Larry Bagby

Producător:

Legacy Filmworks, 1718 Studio

Dată lansare (SUA):

9 August 2009

Dată lansare (Romania):

26 Septembrie 2021

Este vorba de o femeie ce este profesonista in despartiri , ea a inceput acesta teorie despre despartire de mica cand a fost parasita de prietenul ei si de atunci este dezamagita in dragoste. Peste cativa ani devine din ce in ce mai buna si devine cea mai buna in despartiri oferind servici clientilor ce vor sa se desparta prieten sau prietena contra cost desigur . La un momendat apara o firma ce ii tot fura clienti taxandu-i la jumatate de pret acesta firma numindu-se E-DUMP acesta fiind la un momendat cea mai buna firma de despartiri iar in acel moment firma lui Britney este la un pas de faliment acesta isi pierde toti clienti dar soarta ii apara in fata fostul prieten al surori sale vrea sa o angajeze sa o recucereasca inapoi oferindu-i o suma mare de bani. Pana la urma accepta oferta chiar daca ea nu se ocupa de asa ceva, fiind nevoita sa-si repuna afacere in picioare din nou. 

Recenzii

foyyn

08.09.2018

super filmul va urez vizionare placuta tuturor ;)

4 6

El_KaPpa

08.09.2018

O comedie usoara, fara mari pretentii, previzibila, cu unele momente amuzante dar care nu mi-a placut. Daca esti in cautarea unui film cu care sa iti pierzi timpul il poti incerca dar altfel nu il recomand. Un 5 cu indulgenta.

8 3

anca_georgiana

08.09.2018

mie nu mi se pare un film de nota5, este chiar dragut chiar daca este previzibil nu este plictisitor, este un film relaxant, cu un subiect dragut.

5 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top